We zijn super tevreden zijn over het vakantiehuisje

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Le Tige:
* Netheid: 9/10 (de vliegen zorgen voor geen perfecte score :P)
* Verzorgdheid: 9/10
* Comfort: 10/10
* Faciliteiten: 10/10
* Privacy: 10/10
* Ligging: 10/10
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 9/10 (het huisje is telkens weer net ietsje boven ons budget eigenlijk, maar uiteindelijk huren we het toch weer :P)

Eindoordeel: Het spreekt voor zich dat we super tevreden zijn over het vakantiehuisje, gezien onze herhaaldelijke boekingen :)

Enkele opmerkingen:

+ We vonden het super tof dat het terras en de tuinmeubelen EN de glijbaan zijn vernieuwd. De glijbaan is zeer veel gebruikt.

- probleempje met het wegpompen van het water bij alle programma's van de wasmachine in de kelder. Bij verschillende programma's liep het altijd fout bij het wegpompen. Opnieuw ventrifugeren en wegpompen als programma kiezen achteraf verhielp telkens het probleem. Misschien krijgt de machine al het water niet (meer) ineens weggepompt of is er
een probleem met het afvoer debiet?

- We kregen de linker beneden oven niet aan het werk. Ondanks selectie van programma en instellen van temperatuur bleef deze koud (het lampje in de oven branndde wel). De rechteroven werkte daarentegen wel.
Misschien toch eens even nakijken (het kan ook aan ons hebben gelegen hoor).

- Een (voor ons met kleine kindjes) particilier gevalletje: de middelste (2-zit) schommel hangt schuin en kan eigenlijk niet gebruikt worden, wat we niet eens zo erg vinden, gezien het gevaar dat dit onderdeel oplevert voor kleine kindjes om deze in het gezicht te krijgen. Je kan ze recht laten hangen zodat grote kinderen er wat aan hebben, of ze weghalen
zodat ze geen gevaar oplevert voor kleine kindjes, maar in de huidige scheve stand levert ze enkel gevaar op (ze kan door de grotere kinderen wel geduwd worden, ik heb onze jongste dochter er nog net van voor kunnen plukken).

Let wel, dit zijn echt kleine detail puntjes die we niet als kritiek geven, maar die we enkel willen meegeven om het voor anderen nog beter te maken.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 5."

De familie Dreezen, Belgie. Juli 2010.

Blog berichten: