Wat een prachtig huis, wat een mooie tuin en dan nog dat geweldige uitzicht..

"De vakantiewoning Le Tige is ons uitstekend bevallen! Wat een prachtig huis, wat een mooie tuin en dan nog dat geweldige uitzicht... We hebben zeer genoten, ook onze twee kinderen, die vooral weg waren van de trampoline en de paarden en de ezel. We komen zeker nog eens terug!

Op je verzoek geef ik hierbij de scores aan:
* Netheid: 7
* Verzorgdheid: 8
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 7
* Privacy: 10
* Ligging: 10
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 7

Eindoordeel: een dikke 8!

Door zijn ligging aan het eind van een doodlopende weg en de rand van een bos, is dit huis een oase van rust. Het uitzicht is bovendien erg mooi. Ondanks die afgelegen ligging ben je toch erg snel in een leuk stadje met alle voorzieningen en kom je snel op de belangrijkste wegen. Ideaal dus!

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 4 sterren

Je vraagt ook om verbeterpunten. We vonden het jammer dat de glijbaan niet gebruikt kon worden (hij was stroef en ruw, er staken splinters uit). De videorecorder in de speelkamer werkte bovendien niet.
Een suggestie: we zouden het erg handig vinden als we beddengoed en handdoeken zouden kunnen huren. Als je voor vier personen linnengoed moet meebrengen, is dat al snel een erg volle tas en de spullen moeten gedeeltelijk nat weer mee naar huis...

Verder zijn we dus, zoals gezegd, alleen maar enthousiast en we komen zeker nog eens terug!"

De familie Timan. Nederland. Juni 2010.

Blog berichten: