Wat een heerlijke woning!

"Wij hebben een week in Villa la Reine doorgebracht, en met wat lood in de schoenen gingen wij weer huiswaarts. 
Wat een heerlijke woning, wij waren met zijn vieren papa, mama en twee zonen (9 & 12 jaar) tevens hadden wij onze hond mee (Labradoodle) 
Bij aankomst was er een mooie kerstboom neergezet wat de Kerstsfeer goed aanvulde. Wat een fijne indeling van het huis, goede keuken, goede badkamers en goede slaapkamers. De jongens gingen beneden slapen bij wat wij de Game-room noemden (hier staat een Wii en konden ze loungen). De sauna en jacuzzi waren geweldig en een genot met het koude weer.
Ook de jongens vonden dit lekker om af en toe in te gaan zitten. De hond ging helemaal los in de tuin, en vond het ook geweldig. Al met al was het een heerlijke kerstweek voor ons. En wij willen volgend jaar zeker terug komen. De regels/normen & waarden die van ons verwacht werden waren niet meer dan normaal om je aan te houden.
Een geweldige woning om te ontspannen en als iedereen het weer netjes achterlaat dan kan de nieuwe bewoner/vakantieganger er ook van genieten.
 
Ook Lepachis bedankt voor de goede zorg!"
 
Score van 0-10 voor het vakantiehuis Villa la Reine te Septon, Durbuy:
 
* Ontvangst/sleutel: 10/10
* Netheid: 9/10
* Verzorgdheid: 10/10
* Comfort: 10/10
* Faciliteiten: 10/10
* Kindvriendelijk: 10/10
* Privacy: 10/10
* Ligging: 10/10
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 11/10
* Andere punten die kunnen toegevoegd of verbeterd worden.
 
" Het enige wat anders zou kunnen is de handleiding 1x in de zoveel tijd nalopen en in het Nederlands en Frans hebben liggen (of anders in het Engels) onze Franse taal is niet zo heel geweldig en kwamen we niet uit sommige handleidingen, en wat meer verlichting in de tuin om het huis. En als laatste de afdekkap van de jacuzzi is aan vervanging toe"
 
Mocht de woning een ster hebben (‪van 1 tot 5‬). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?
" Wij geven deze woning 5 sterren" 
 
Informatie die andere geïnteresseerden en gasten kan helpen bij hun keuze, verblijf of vakantie is welkom.
" Om naar het plaatsje Durbuy te gaan moet je muntgeld bij je hebben om te parkeren en hopen op een parkeerplek. Een leuk dorpje voor een uitstap en cultureel naar een kasteel raden wij "Le Château Féodal in La Roche-en-Ardenne. Een leuk kasteel voor volwassenen en kinderen. Er staat dat het rolstoel vriendelijk is, maar zelfs mijn man die op krukken liep vond het vrij lastig verplaatsen over de steile paden en trappen..
 
Scores van 0-10 voor de service van Le Pachis:
* Website: 9/10
* Boekingsproces: 9/10
* Betalingsproces: 9/10
* Andere punten die kunnen toegevoegd of verbeterd worden. 
 
Nogmaals bedankt"
 
Het gezin Van De Vuurst, Nederland. December 2016.
Gezelschap: ouders, twee kinderen en de hond.