Toen Le Pachis nog een B&B was

Enkele jaren geleden was Le Pachis vooral een B&B. Hier zijn enkele getuigenissen van toen.

"Klasse ontvangst, niet gemaakt. Uitgebreide, heerlijke maaltijden. Prima ligging met vanalles in de buurt. Schitterend mooi uitzicht en natuur. Prima uitstap begeleiding. We hielden van het gevoel van welkom zijn en lekker je eigen gang kunnen gaan; gastvrijheid op en top! Prachtige locatie, alwaar je door Jenny & Paul zeer gastvrij wordt behandeld. Je bent er echt uit en toch van alle gemakken voorzien!" Rebecca Kleiweg de Zwaan & Ron Bijl, Amsterdam, Nederland.

"Heel aangenaam onthaal. Zéér lekkere maaltijden met lekkere sausen! Mooie wandelingen. Via deze B&B formule hebben we met de hele familie kunnen genieten van een hotelservice gekoppeld aan gezellig samenzijn met de familie. Het waren 4 aangename dagen, in een rustig kader en landelijke sfeer." Familie Gaston Baert, Zele, Belgie.

"Zeer gastvrij, ontbijten die een waar genot voor het gehemelte zijn, mooi in de natuur gelegen met veel mogelijkheden in de buurt. We apprecieerden sterk de gastvrijheid en het beginnen van de dag met een lekker ontbijt, op vriendelijke wijze geserveerd door Jenny. Fabeltastisch: het voldoet meer dan volledig aan de verwachting." Patrick & Cindy Kerstjens, Venlo, Nederland.

"We hielden vooral van de vriendelijke en charmante ontvangst en bediening, het zeer lekkere en uitgebreide ontbijt, de prachtige en rustgevende omgeving, en de uitstekende reisbegeleiding. Le Pachis is een ideale plaats om tot rust te komen, en gunstig gelegen als uitvalsbasis om de Ardennen te verkennen!" Luc & Françoise De Muynck - Bodden, Zele, Belgie.

"Vriendelijke ontvangst, lekker ontbijt, comfortabel, prachtig uitzicht, dieren, gezonde lucht en goede centrale ligging. Wat wij het meest apprecieerden was de aandacht van de gastvrouw en gastheer. Le Pachis is een echte aanrader voor iedereen die van de Ardennen wil genieten; het is centraal gelegen en de bediening is smetteloos." Koen Coosemans & Svetlana, Brussel, Belgie & Moskou, Rusland.

"Fantastische ontvangst, heerlijke maaltijden, prachtige omgeving, prima uitstapbegeleiding, heerlijke rust. We apprecieerden vooral de hartelijkheid, de gastvrijheid, het prachtige uitzicht, de heerlijke buitenlucht, de goed verzorgde ontbijtjes ... etc, etc. Jenny en Paul weten de uitdrukking 'home away from home' werkelijk betekenis te geven." Anne Loeber & Ernst Dobber, Amsterdam, Nederland.

"Positieve spontaniteit. Op en top Engels ontbijt. Mooi houten huis. Mooie omgeving, meer Engels dan Ardennees. We hielden van het familiale karakter en het lieflijke van de gastvrouw en -heer. We Will be back!" Carine & Ben, Schoten, Belgie.

"Die verblijf is heerlik, en Jenny en Paul maak alles net nog meer spesiaal. Pragtig. Daar was so min tijd vir alles. Regtig aan te beveel." Attie & Aelstje Kriel, Kaapstad, Zuid-Africa.

Blog berichten: