Een zeer compleet vakantiehuis!

"Zoals wij ook in het logboek van het vakantiehuis Mamijana hebben hebben aangegeven, kan ik je melden dat we een geweldige week hebben gehad. Ondanks het wat tegenvallende weer, maakte de faciliteiten van het vakantiehuisje Mamijana veel goed. Een zeer compleet vakantiehuis! De houtkachel hebben we dan ook naar grote tevredenheid gebruikt. De BBQ in de tuin is ook een toppertje! De schone en gezellige woning is een compliment waard!
In de Serre (die dit huisje de winnaar maakt) hebben we heerlijk de eerste verjaardag van onze jongste kunnen vieren. We zijn dus heel blij dat we op het laatste moment toch voor Mamijana hadden gekozen.

Het is misschien een beetje saai, maar op alle onderdelen scoort deze vakantiewoning een 10 met 5 sterren. Dit is mede te danken aan de eigenaar die naar wij merken het aller beste ervan wil maken. Overigens zeer lieve mensen en praktisch dat ze zo dichtbij wonen.
Op de dag van vertrek hebben we nog gebruik gemaakt van hun ontbijt service.

Wat Le Pachis betreft zijn wij zeer tevreden. Zowel de bookings- als betalingsproces is prima en de website is ook duidelijk. Jou informatieverstrekking is helder en volledig. Complimenten dus!

We weten niet of we volgend jaar dezelfde kant op gaan, maar als we door onze enthousiastme bij vrienden of kennissen meer interesse wekken, dan zal ik jou contactgegevens aan hen doormailen.

Bedankt voor alle goede service en wie weet maken we nog wel eens gebruikt van jullie dienstverlening!

De familie Supèr, Nederland. Juli 2012