Echt een plekje om tot rust te komen en er helemaal uit te zijn

"We hebben enorm genoten van het vakantiehuis en verblijf. Het is een heerlijke plek met alles erop en eraan. Prachtig ingericht met veel stijl en gevoel voor romantiek. Het was love of first side. De omgeving is heerlijk. De stadjes en dorpen ook.

Ontvangst: prima in orde, 10
Netheid: alles was goed, het dekbed in de kamers hadden vuilplekken. Wij hadden onze eigen dekbed en kussens mee dus geen probleem. Toch vonden we het geen goed gevoel:7
Verzorgdheid: Prima in orde, de kachel deed het en de jacuzzi was warm: 9
Comfort: super in orde, alles is er, zeer luxe: 10
Faciliteiten: heel erg goed: 9
Privacy: heel erg rustig dorp, zeer prettig, het geluid van de buren is soms storend, zeer gehorig: 7
Ligging: heel rustig, mooi en landelijk: 9
Prijs/kwaliteit: 9

Het was een heerlijke plek. Wij hebben veel gereisd en veel gezien qua huisjes, hotels en appartementen. Toch hebben wij een paar puntjes die misschien verbeterd kunnen worden.

1. Sommige lichten doen het niet. (nachtlampjes slaapkamer en lampje keuken)
2. De douche moet echt ontkalkt worden.
3. Een pad naar de jacuzzi, wij hadden slippers en badjas mee maar zonder is niet comfortabel. (geef als tip slippers en badjas mee)
4. De deur naar de tuin zou een deurkruk aan de buitenzijde moeten hebben. Nu is het moeilijk sluiten van buiten af.
5. Een goede beschrijving van de vaatwasser zou fijn zijn. Na lezen van het gastenboek kregen we door hoe hij echt werkt. Wij dachten dat ie kapot was.
6. Vertellen waar je hout voor de kachel kunt krijgen, dat was niet helemaal duidelijk.
7. De poetsvrouw vertellen wanneer ze moet komen. Zij stond om 11 uur voor onze deur terwijl we het huis tot 20.00 die avond hadden gehuurd. We voelden ons opgejaagd en zijn om 14.00 vertrokken.
8. Leuk om een infraroodsauna in de schuur te maken?

Het was erg fijn. Echt een plekje om tot rust te komen en er helemaal uit te zijn. Wij geven het 4 sterren. Het geluid van de buren zorgt ervoor dat het geen 5 sterren krijgt. Maar we begrijpen dat een oud huis geluid met zich mee brengt.

Het gezelschap Van Der Ham, Nederland. Maart 2011.