Veranda - serre

Deze vakantiewoning is voor onbepaalde tijd niet te huur! 

Wil je comfortabel genieten van de natuur in om het even welk seizoen? Dit is perfect mogelijk vanuit de veranda of serre. Van hieruit kan men de vogels, de eekhoorntjes, en niet te vergeten de reetjes die af en toe uit het bos te voorschijn komen observeren. Men kan hier natuurlijk ook gewoon lekker relaxen en genietend van de natuur en het prachtig uitzicht.

Vakantiewoningen in de Belgische Ardennen. De vakantiewoning Le Pachis heeft een serre/veranda met een prachtig uitzicht. Vacation rental in the Belgian Ardennes.
Here you can comfortable enjoy nature in all seasons.

Getuigenissen

"Het is hier een prachtig mooie omgeving, heerlijk rustig. Je kan lekker wandelen in de bossen. Ook is er veel te doen in de omgeving. Genoten van het mooie uitzicht en de serre van waaruit je wild kan zien."  Fam. Van der Plaats, Nederland. Juni 2004.

"S'ochtends ontbijten in de serre met een prachtig uitzicht over de besneeuwde heuvels. Wandelen door het bos en s'avonds met een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur. top!" Fam. Schuiten, Dordrecht, Nederland. April 2004