Hoe kies je een vakantiehuis kiezen

Is het vakantiehuis geheel prive?

De vakantiehuizen zijn steeds geheel prive.

De afspraak met de eigenaar of de verantwoordelijk is dat men de woning niet betreed terwijl deze verhuurd is, dus niet op het moment als de gasten aanwezig zijn, nog als de gasten afwezig zijn. Indien men toch de woning zou moeten betreden bv bij een panne, dan wordt dit eerst besproken met de gasten en evenueel hun toestemmig gevraagd de om herstelling uit te voeren al dan niet als zij aanwezig of afwezig zijn.

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Is er een trampoline aanwezig

Of er een trampoline aanwezig is bij een vakantiehuis, staat vermeld in de beschrijving van de woning.

Over de tijd van de verhuur en over al de huisjes heen is het al enkele keren gebeurd dat de trampoline toch niet aanwezig was op het moment van het verblijf; omdat deze beschadigd/stuk was gegaan tijdens een vorig verblijf. De trampoline wordt dan voor veiligheidsreden verwijderd, gaat in herstelling en/of moeten er onderdelen bestelt worden of moet er een totaal nieuwe besteld worden en helaas dit kan wat  tijd in beslag nemen.

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Welke TV zenders kan ik ontvangen?

Welke TV zenders men kan ontvangen is van woning tot woning verschillend. Het aanbod is afhankelijk van welke TV provider het vakantiehuis heeft. Sommige woningen hebben TV ontvangst via de kabel teledistributie, andere via Internet, en nog anderen via satelliet. Welk systeem is meestal afhankelijk van de locatie van de woning.

Het aantal vakantiewoningen met een internet TV ontvangst wordt steed groter. Geen internet TV is meestal een praktisch probleem, omdat op sommige lokaties geen internet TV wordt aangeboden, daar het signaal te zwak of niet optimaal is. 

Schoolvakanties en feestdagen

Schoolvakanties

  •  Belgie
  •  Nederland

    Ter info:
  • Het eerste weekend van een vakantieperiode valt in het schoolvakantieseizoen.

Feestdagen

Waar vind ik de prijs van een vakantiehuis?

De vakantiehuizen hebben een pagina "Vrij? Prijzen?" waar u de prijzen kunt vinden, naast een kalender met de vrije en reeds geboekte periodes.

Er is ook een overzicht pagina met directe links naar elk van deze "Vrij? Prijzen?" pagina's.

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Kunnen we zelf voor de eindschoonmaak zorgen?

Bij de meeste vakantiewoning is men verplicht de eindschoonmaak te laten doen. Er zijn enkele vakantiewoningen waar men de keuze heeft of men zorgt zelf voor de eindschoonmaak of men laat deze doen. Wat er van toepassing staat vermeld op de pagina "Vrij? Prijzen?" van het vakantiehuis.

Waarom kan ik niet zelf voor de eindschoonmaak zorgen?

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Is er meer informatie over een vakantiehuis?

Elk vakantiehuis heeft zijn eigen web stek met een reeks pagina's: overzicht van het vakantiehuis, vrij? prijzen?, de woning en de tuin, de leefruimte, de slaapkamers en badkamers en de ligging.  Met een beschrijving van wat er aanwezig is en met een rits foto's om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven.

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Kunnen we een last minute krijgen?

  • De meeste vakantiehuizen hebben een last minute voorziening. Elk vakantiehuis heeft een pagina "Vrij? Prijzen?" waar je kan zien of de vakantiewoning in kwestie een last minute toepast.
  • Hoeveel? De last minute korting bedraagt 10%.
  • Wanneer? De last minute korting is van toepassing wanneer je boekt binnen de laatste 14 dagen.
  • Er is ook een overzicht pagina met directe links naar elk van deze "Vrij? Prijzen?" pagina's.
Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Hoe nauwkeurig zijn de beschrijvingen van de vakantiehuizen?

Wij trachten een zo accuraat mogelijk beeld en beschrijving van de vakantiehuizen te geven op onze website.

We hebben elk vakantiehuis persoonlijk bezocht. We proberen een zo getrouw en volledig mogelijk beeld te scheppen van elke vakantiewoning, zodat u zich reeds kunt inbeelden wat je mag verwachten. Daarom heeft elk vakantiehuis heeft zijn eigen web stek met een reeks pagina's en foto's om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Deze FAQ zit in de volgende FAQ groepen:

Pages

Subscribe to RSS - Hoe kies je een vakantiehuis kiezen