Ons verblijf was kort maar goed

"Ons verblijf in de groepsaccommodatie La Chaumiere was kort maar goed. De weergoden waren ons meer dan gunstig gestemd en de omgeving laat talloze mogelijkheden toe. We deden een paar heel mooie wandelingen, het labyrint voor onze tieners kon niet beter en ook Hare Krishna bracht sommigen in vervoering. De markt van Bomal was heel leuk.

Dus voor ontspanningsmogelijkheden in omgeving 10/10 : voor elk wat wils.

Wat de verblijfplaats zelf betreft : prima : een omheinde tuin, de biljarttafel en voetbalspel, de pingpongtafels zijn spijtig genoeg beiden kapot (jammer voor de jongeren).
De BBQ is dik in orde.

In de keuken was er één vuur dat regelmatig kortsluiting gaf (dat zou niet mogen, denk ik). De afwasbak is heel onpraktisch opgesteld. Je hoofd komt tegen de kast erboven. Er is wel zeker genoeg materiaal aanwezig : dus keuken 7/10

De andere ruimtes beneden zijn prima 9/10

De slaapkamers boven prima 8/10

Het sanitair laat een beetje te wensen over : krappe toiletten op alle verdiepingen die niet kunnen verluchten : vervelend als je met veel mensen samen bent.
De douches beneden : kranen moeilijk af te stellen.
Douches 1ste verdiep : ok maar niet te verluchten
Douches 2de verdiep : 1 douche is te weinig en die is echt wel heel krap , geen verluchtingssysteem.
5/10

Naar brandveiligheid is er ook een probleem : de brandladder is niet meer ok. Ook kregen wij de nooddeur op het 2de verdiep niet open.Daar moet dringend naar gekeken worden !
5/10

Het vakantiehuis La Chaumière was heel netjes 9/10

Comfort 7/10

Privacy 8/10 (we hadden zeker geen last van onze buren)

Ligging 10/10

Prijs/kwaliteit 7/10 : 100 euro minder zou beter geweest zijn, gezien voorgaande opmerkingen.

PS : hopelijk waren we niet te kritisch maar reeds 25 j hebben mijn man en ik ervaring met weekendplaatsen voor grote groepen (chiro, kinderkankerfonds) en kleinere groepen (familie-, vriendengroepen)

Het gezelschap Vercruysse, Belgie. September 2010.