We hebben een goed weekend gehad ...

"We hebben een goed weekend gehad, mede dankzij het prachtige weer op zaterdag. De streek was bovendien tof om te wandelen.

Het huis zelf was ruim en vooral de slaapkamers en sanitair waren goed voorzien in vergelijking met een ander huis waar we eerder gelogeerd hadden (in Dochamps; de naam van het huis ben ik vergeten maar het adres is Rue de la Grande Terre , Manhay - Dochamps (B, 6960).

Anderzijds was Domaine du Vieux Chateau donkerder, in vergelijking met het huis in Dochamps, maar ook in vergelijking met de foto's op de website van Domaine du Vieux Chateau zelf. Dat vonden we geen pluspunt.

Daarnaast was het zwembadwater groen (er kon gelukkig wel gezwommen worden maar de kleur was minder uitnodigingend, en uiteraard niet zoals geadverteerd).

Tenslotte is het huis nogal gecompartimenteerd. Het gaat voornamelijk om smaak maar het huis in Dochamps was opener en "vlotter" waardoor gemakkelijker met mekaar kan gecommuniceerd worden van de ene ruimte naar de andere.

Score van 0-10 voor de vakantiewoning Domain au Vieux Chateau:
   * Netheid: 8 (was behoorlijk ok maar er zaten nogal vliegen)
   * Verzorgdheid: 8
   * Comfort: 8
   * Faciliteiten: 7 (overall ok maar door zwembadkleur 7 ipv 8)
   * Privacy: 9
   * Ligging: 8 (de website suggereerde dat het afgelegen is maar dat was minder het geval dan we we verwachtten op basis van de beschrijving)
   * Prijs/kwalitietsverhouding: 8

Eindoordeel: ok locatie maar negatieve verrassingen zoals donker huis kunnen gemakkelijk vermeden worden door de foto's (licht) aan te passen.

De eigenaar van het pand was trouwens heel vriendelijk.

Bedankt voor de stipte en uitgebreide informering voorafgaand aan het weekend."

Het gezelschap Vanhouche, Belgie. September 2010.