Mooie zeer ruime vakantiewoning met schitterend uitzicht, voldoende speelgoed en comfort

"Al eerste wil ik zeggen dat we ontzettend hebben genoten van de ruimte en het uitzicht in/bij het vakantiehuisje Mamijana. Het was goed ingericht en had voldoende plek, 2 scherpe mesjes in de keukenla zou welkom zijn geweest, maar dat is een kleinigheid het was echt super.

Het enige wat even schrikken was, is dat de mensen die een losse kamer huren ineens door de schuur die in verbinding staat met de bijkeuken van ons huisje en waarin de kinderen aan het pingpongen waren, liepen. De opgang van de kamers is nl in de schuur, dat was wat onverwachts.

Score van 0-10 voor de vakantiewoning Mamijana:
* Netheid: 7
* Verzorgdheid: 7
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 7
* Privacy: 6
* Ligging: 8
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 8

Eindoordeel: Mooie zeer ruime woning met schitterend uitzicht, voldoende speelgoed (pingpong, badmington, bal, zandbak, schommel) voor de kinderen en voldoende comfort (vaatwasser, oven, wasmachine, internet) voor de volwassen. Het echtpaar dat alles verhuurt is buitengewoon behulpzaam en zeer vriendelijk.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?  4 sterren.

Ook informatie, die andere geintereseerden kan helpen bij hun keuze, is van harte welkom.
Neem een eigen aardappelschilmesje mee, en ga heerlijk genieten van het uitzicht, de omgeving, het mooie wandelen en bij regen, van de ruimte in huis. Kinderen spelen boven, volwassenen zitten beneden te kijken hoe de regen in het dal valt."

De familie Arends, Nederland. Augustus 2010.
 

Blog berichten: