Een echte aanrader, we hebben allemaal genoten van ons verblijf in de vakantie villa Gioia

"We hebben allemaal genoten van ons verblijf in de vakantie villa Gioia, wat een prachtig huis, er is niet veel op aan te merken.
Als we punten geven is t een 9/10 voor netheid, binnen was alles prima in orde, behalve de barbeque was heel vuil achter gelaten daar hebben we op moeten schuren, en hier en daar wat hondenpoep maar daar vallen we ook niet over.
Een 10/10 voor de comfort in t huis alles erop en eraan amai zeg, vervelen kan je er niet, misschien in de toekomst internet dan was t compleet.
Een 9/10 voor faciliteiten en ook 9/10 voor de privacy, men kon in alle rust genieten aan de prachtige vijver in de ook al zo prachtige tuin die redelijk goed onderhouden was.
Ligging ook 9/10 en prijs/kwaliteit evenzeer 9/10.
Een echte aanrader, tis misschien niet van t goedkoopste maar wij vonden t het geld waard.Ook nog eens dank aan frank voor de fles wijn en zeker aan te raden is t restaurant Le Miroir daar was t eten zeer lekker.
Wij hebben doorgegeven dat er wel 2 glazen stuk zijn gegaan in t afwasmachine. Het vuilnis hebben we onder in de speelruimte gezet daar Frank pas donderdag naar ons toe is gekomen en op woensdag alles werd opgehaald mocht t van hem, en ook 1 tv boven werkte niet + op t terras hadden wij en de vorige huurders wel last van wespen die vlogen aan een gat in de goot binnen, daar kon men niet zitten om te eten."

De familie Patteet, Belgie. Augustus 2010.

Blog berichten: