Een prachtig gelegen huis aan de rand van het bos met een geweldig uitzicht

"Afgelopen week waren we de bewoners van het vakantiehuis Le Tige, een geweldige ervaring. Een prachtig gelegen huis aan de rand van het bos met een geweldig uitzicht. Onze kleinkinderen konden voetballen, ravotten maar vooral springen op de trampoline. Ze waren daar dan ook niet weg te slaan.
Wij genoten van de rust en de privacy en alle comfort die le Tige ons bood. Kortom het was een week genieten.
Het was jammer voor de kinderen, dat de video en DVD apparatuur, waar jullie ons op attendeerden in de info, niet werkte (niet aangesloten). Verder niets dan lof en hebben we erg genoten.
Onze complimenten voor de reactie toen we 's avonds meldden dat de vaatwasser het niet meer deed. Achteraf bleek door de bliksem een aardlekschakelaar in de kelder te zijn afgeslagen die we niet eerder opgemerkt hadden.

Misschien dat de deur naar het terras een reparatie beurtje nodig heeft, omdat het kantelmechanisme niet goed werkt. Ook de douchebak op de 1e verdieping liep erg slecht door.
Het enige minpuntje waren de vliegen, voornamelijk in de keuken, waar jullie uiteraard weinig aan kunnen doen.

Onze scores zijn:
Netheid 8
Verzorgdheid 8
Comfort 8
Faciliteiten 8
Privacy 10
Ligging 10
Prijs/ kwaliteitsverhouding 8

Eindoordeel ruim 8

Van ons mag deze woning vier sterren hebben. En we zullen zeker ons enthousiasme op anderen overbrengen en hen opmerkzaam maken op le Tige."


De familie Van Tuil, Nederland.  Juli 2010.

Blog berichten: