We hebben een heel fijn weekend gehad

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Le Hibou:
* Netheid: 9
* Verzorgdheid: 9
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 8
* Privacy: 10, maar met tweede deel van het gebouw open volgend jaar zal dat wellicht verminderen
* Ligging: 8
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 8

Eindoordeel: We hebben een heel fijn weekend gehad en de eigenaars zijn zeer welwillend. Gezien de nieuwe staat van het huis was alles nog in perfecte staat. We hebben een paar kleine opmerkingen aan de eigenaar doorgegeven, zoals het ontbreken van een lavabo in het toilet beneden is wel heel jammer (je moet naar de keuken om handen te wassen). Er ontbreken ook nog handdoekrekjes is enkele kamers en omdat er ook geen enkel kledinghaakje aan de muur hangt konden we handdoeken nergens kwijt behalve op de radiator. In een kamer waar wel een handdoekrek hing was dat niet goed bevestigd en is het bij het ophangen van de eerste handdoek naar beneden gevallen. Gedragen kleren moeten dus altijd in de kast want je kan nergens iets ophangen in de kamer. Wat ons echter het meest stoorde waren de deuren die bij het sluiten enorm veel lawaai maakten. Door de accoustiek galmde dat van beneden tot boven. We hopen dat de eigenaar daar wat aan doet en ook de kleine details verhelpt op de kamers.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 3,5 sterren

Wat de privacy betreft belooft de eigenaar een goede afsluiting en aparte toegang te creëren, hopelijk is dat ook zo. Maar je blijft toch met directe buren zitten. Er was 1 avond al veel lawaai van de gasten van het achterliggende huis, dat is niet te verhinderen natuurlijk.
Het is eigenlijk wel belangrijk dat huurders weten dat er 2 andere verblijven zijn op hetzelfde domein. Ik moest wel even slikken toen ik dat zag bij aankomst maar gelukkig viel de overlast mee, ook al omdat het aanpalende huis nog niet af is. Op de website was dat vroeger niet te zien of lezen, met de nieuwe foto's kan je het wel zien nu.

Ik wl ook nog zeggen dat iedereen in de wolken was met de speelzaal."

Het gezelschap Mertens, Belgie. Mei 2010.

 

Blog berichten: