Wij hebben een prachtig lang weekend meegemaakt

" Scores voor het vakantiehuis Mon Reve:

* Netheid: 7
* Verzorgdheid: 8
* Comfort: 9
* Faciliteiten: 8
* Privacy: 9
* Ligging: 9
* Prijs/kwaliteitsverhouding 8

Sterren : Voor ons 4/5

Wij hebben een prachtig lang weekend meegemaakt.

Eenmaal aangekomen hadden we reeds contact met de vriendelijke eigenaars. Ze waren heel discreet en wensten ons een mooi weekend.

Dat hebben we dan ook gekregen. Het weer zelf was iets minder maar daar kan niemand iets aan doen Met onze groep van zes en een kleine pruts van twee jaar erbij hebben we fantastische wandelingen gedaan(tot 2 x 9 km). De auto moet je eigenlijk enkel buitenhalen om boodschappen te doen.

Onze chalet was aangenaam ingericht, ruimte voldoende. En dan de tuin kon niet beter alles was afgesloten tot in de kleinste hoeken. Met een gerust hart konden we onze kleine pruts alleen laten om naar de koeien aan de overkant te kijken. Ook voor de honden was het er een droom. Ze zijn alleen naar binnengekomen om te slapen"

Misschien een min puntje. Het is een gemakkelijke chalet om te kuisen. Wij zijn gewoon om alles achter te laten zoals we binnenkwamen. Misschien aan de mensen de keuze te laten of ze zelf willen kuisen of niet en volgens de keuze een prijs vragen. Bij niet voldoende proper kan men nog altijd een meerprijs vragen via de waarborg.

Jenny, bedankt voor de vriendelijke en hulpvaardige telefoontjes vriendelijkheid is tegenwoordig niet zo vlug meer te vinden Merci"

Het gezelschap Deschepper, Belgie. Mei 2010.