Iedereen heel enthousiast over het vakantiehuis!

"We hebben een fantastisch weekend gehad in Grupton. Iedereen heel enthousiast over het vakantiehuis Au Bord du Lincon en de streek is sowieso super. Kwam daarbij het geluk dat we hadden met het weer.

Er gingen gisteren stemmen op om het vakantiehuis direct weer vast te leggen voor volgend jaar, wat wel bewijst hoe enthousiast iedereen was. Een lukrake score:

Netheid: 9
* Verzorgdheid: 9
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 9
* Privacy: 8
* Ligging: 8
* Prijs/kwalitietsverhouding: 9

Een paar opmerkingen:
- Een tuin hebben we helemaal niet gemist, maar ik vermoed dat dat in de zomer of met kinderen wel een nadeel kan zijn. Het pleintje is heel gezellig en rustig maar je zult er nu ook geen BBQ organiseren ;-). Iets drinken hebben we wel gedaan!
- Qua comfort is de 2e verdieping uiteraard wat krap voor 6 volwassenen, maar dat wisten we op voorhand.
- Een opmerking van de gebruikers van de 2e verdieping: zij misten een spiegel in de badkamer. Misschien een opmerking die makkelijk te verhelpen is?
- Wat we algemeen een beetje misten was iets van ruimte om onze vuile schoenen te zetten na de wandeling (de garage is eerder 'wak') en bv lege bakken en dozen van onze etenswaren. Een kleine 'berging' zou ideaal zijn. Nu hebben we de 2e living gebruikt.

Maar al bij al helemaal niets dat ons zou tegenhouden om de vakantiewoning aan te bevelen. Het was picobello!

Het gezelschap Braet, Belgie. November 2009.

Ondertussen is er een spiegel in de badkamer op de 2de verdieping. Jenny