Reuze leuk weekend!

Het is een reuzeleuk weekend geworden ondanks de regen op zaterdag.

Het vakantiehuis Maison la Cocotte was heel gezellig, net , ruim en heel goed geequipeerd. De eerste indruk als je binnenkomt doet het ergste vrezen , maar de volgende indrukken maken dit ruimschoots goed. De aankleding van bar en living en eetkamer is heel origineel en heeft ons voor een stuk wel bezig gehouden.

De meesten hebben goed geslapen ( ik vind dit heel positief want in de meeste etablissementen blijkt dit wel een probleem te zijn )

Het kabouterhuisje waar Stien en Jenske hebben geslapen was enorm tof ( het naar bed gaan is nooit een probleem geweest :=)

In de meeste kamers is de badkamer niet gescheiden van de slaapkamer, niet dat dit een onoverkomelijk probleem was, maar het werd wel ervaren als 'ongemakkelijk'.

De tuin was wel een tegenvaller, daar hadden we ons meer van voorgesteld . De kinderen hebben niet echt buiten kunnen spelen en mocht het goed weer zijn geweest, dan had dit wel een domper op de vreugde geweest.

Ze hadden daarentegen ruimschoots speelruimte binnen.

In ieder geval, mag ik je bedanken voor de goede opvolging en service. Er is steeds heel vlug antwoord teruggekomen op vragen en alles was helder en duidelijk.
Eeckhout