Een prima vakantiehuis, met alles er op en eraan!

"Ik heb er heerlijk geslapen, en het was wel handig dat er bedlinnen aanwezig was. We hebben ook eens lekker kunnen ontspannen in het bubbelbad.

De tuin - en vooral de schommel - was heerlijk voor de kinderen. De keuken was prima in orde, maar er waren wel weining kookpotten.

De eigenares had wel verteld dat we bij haar altijd mochten komen vragen als we iets nodig hadden, en dat hebben we ook gedaan.

Een grote kookpot en enkele glazen potten voor de microgolfoven zouden er toch standaard bij mogen. De laatste dag hebben we nog even een probleem gehad met het rookalarm. We waren gewoon iets aan't bakken, met de dampkap aan, en toch ging het ineens af. Oorverdovend lawaai, maar dat is natuurlijk de bedoeling van een rookalarm .....Verder viel het ons ook op dat er heel weinig opbergruimte voorzien is. Om bijvoorbeeld wat etenswaar op te bergen. Dit zijn echter maar details.

Het is een prachtig en ruim vakantiehuisje, waar ik gerust nog terug naar toe wil komen. Trouwens, ik heb helemaal geen last gehad van mijn allergie voor honden.

Fam.Van Hove, Kessel-lo, Belgie. Mei 2005.

Blog berichten: