Super-locatie!

"Bij deze wensen wij u te bedanken voor de super-locatie die u ons aan de hand gedaan heeft en het goede verloop van de huur.  Zoals ik ook al zei zaterdagmorgen aan de telefoon was het een zeer prachtige chalet.  Alles was pikfijn in orde, vele dingen nieuw (bbq, tuinzetels, tuinzetelkussen, parasol, etc.), een mooie onderhouden grote tuin en alles uitermate proper: wij waren zeer onder de indruk!  Wij hebben dan ook een zeer leuk weekend gehad. Dit is zeker een locatie om niet te vergeten en eventueel later nog eens te bezoeken.

Wij hebben beroep kunnen doen op de eigenaars voor eventuele vragen of problemen.  Zij waren zeer vriendelijk en openstaand voor al onze vragen.

Wij apprecieerden dat Jenny ons zaterdag gebeld heeft met de vraag of alles naar wens is - hetgeen effectief ook was! Het gebeurt zeer zelden dat er reeds vanaf het eerste moment naar gevraagd wordt.  Meestal wordt er pas nadien gecheckt of alles in orde was, maar dan zijn het natuurlijk vijgen na pasen. Als ik nog eens een weekendje organiseer, ga ik zeker niet vergeten jullie aanbod eerst te bekijken."

Gezelschap De Pooter, Leuven, Belgie. Juni 2005.

Blog berichten: