We hebben een leuk weekend gehad

"Score van 0-10 voor de groepsaccommodatie Les Fruits:

    * Ontvangst: 9

    * Netheid: 8

    * Verzorgdheid: 6

    * Comfort: 8

    * Faciliteiten: 8

    * Kindvriendelijk: 8

    * Privacy: 8

    * Ligging: 8

    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 9

Andere punten die kunnen verbeterd of toegevoegd worden

De putjes van de douches stonken, we hebben er eerst water in moeten laten lopen om de geur wat weg te krijgen en de ramen hebben we laten openstaan. Het bad had geen douchekop, die was nog stuk, dit heeft Agnes - ons duidelijk laten zien. Deze gasten hebben op een andere kamer gedoucht, was geen probleem.
Het water in de jacuzzi zag zaterdagavond geel en stonk hetzelfde als de putjes in de badkamers. Tegen zondagnamiddag was het water wel terug gezuiverd.
De vaatwasser is verouderd, werkt jammer genoeg niet altijd naar behoren.
Ondanks dat de eigenares er zelf niet was, hebben we ons wel heel welkom gevoeld. Eerst telefonisch contact gehad met de eigenares voor ons vertrek, dit was zeer hartelijk en ze heeft een duidelijke uitleg gegeven van het gebruik van enkele toestellen en over het afval. Bij aankomst was Agnes er, zij heeft ons zeer fijn ontvangen. We kregen ook de nodige telefoonnummers zodat we altijd iemand konden bereiken.
Al bij al waren we zeer tevreden over ons verblijf! Het is een ideaal huis voor zo een grote groep. 
De kinderen hadden hun slaapzaal, dat vonden ze fantastisch. In de zomer moet het hier ook leuk zijn. Nu hebben we geen gebruik kunnen maken van de mooie tuin. De fitnesstuigen hebben de kinderen wel gebruikt, dat vonden ze geweldig. Dus ook van de kinderen krijgt dit huis een 9!
Wat we wel misten was een wandelkaart, er ligt zeer veel informatie over dingen die er te doen zijn in de omgeving, maar zo een kaart zou handig zijn. Eventueel geplastificeerd zodat men die kan meenemen op wandeltocht.

Scores van 0-10 voor de service van Le Pachis:
   * Website: 9
   * Boekingsproces: 9
   * Betalingsproces: 9
Andere punten die de website, contact, boekingsproces kunnen verbeteren.

Ik ben heel tevreden over jullie site en het fijne contact. Alles is perfect verlopen."

Het gezelschap De Ceuster, Belgie. November 2018.
Gezelschap: 5 gezinnen, 9 volwassen en 6 kinderen.