De hele familie was heel tevreden over de accommodatie en het verblijf op de “Ferme de Happe”

"Onze familie, 32 volwassenen, 4 kleuters en 4 baby’s, vierde de 80-ste verjaardag van oma op de “Ferme de Happe”.
Ondanks de ligging aan de N494 was de hinder van het verkeer beperkt.
We werden hartelijk ontvangen, het contact tijdens het verblijf was ook altijd amicaal met respect voor de privacy.
We huurden de dubbele woning en alles is vlot verlopen. We hebben er vlot gekookt voor de grote groep. Let wel op dat bepaalde kookpotten van de ene keuken niet te gebruiken zijn in de andere keuken.  Paulette legt je heel goed uit hoe je de industriële vaatwasser moet gebruiken. Koop je geschelde aardappelen bij hen, verlies geen tijd aan dit werkje. Geniet ’s morgens van de lekkere broodjes van bakkerij Borlon in de Rue de Barvaux, even voorbij het centrum van Haversin. Daar heb je ook een supermarkt, een beenhouwer, een frietkot  en een andere bakker.
Geniet van de omliggende natuur: het domein van Chevetogne met de vele speeltuinen, ook ideaal om te wandelen zonder je schoenen vuil te maken. Gebruik de GR’s die langs de hoeve passeren om leuke wandelingen te maken en je naar het domein te leiden. Of vertrek met de VTT aan de hoeve en je zit direct op het groene traject van 25km.
Voor de kleintjes waren er spelletjes aanwezig: een speeltuin, de trampoline. Onze gastheer had zelfs het springkasteel terug opgeblazen maar door het natte, mistige weer was dit niet ideaal.
De ouderen genoten van de jacuzzi en de infraroodcabine na hun mountainbiketocht. 
Kortom, de hele familie was heel tevreden over de accommodatie en het verblijf op de “Ferme de Happe”!"
 
De familie Moerman. Belgie. November 2016.
Gezelchap: 30 volwassen en 6 kinderen.
 
Blog berichten: