Wij hadden een fantastisch verblijf

"Het weer was prachtig en het huisje overtrof al onze verwachtingen.
 
Mijn scores voor het vakantiehuis Gioia te Dochamps:
*Ontvangstsysteem/sleutel: 10 (vlot, geen problemen)
*Netheid: 9 
*Verzorgdheid: 9
*Comfort: 9
*Faciliteiten: 10
*Kindvriendelijk: niet van toepassing voor ons.
*Privacy: 10
*Ligging: 10 (voor ons toch, want wij wouden mountainbiken, wandelen, rust, mooie tuin/omgeving en daarvoor is de ligging ideaal).
*Prijs/kwaliteitsverhouding: 9. Je krijgt een prachtig huis met heel veel faciliteiten (welness, speelruimte, heel goed ge-equipeerde keuken, prachtige ruime tuin) voor een zeer degelijke prijs. Voor jonge koppels als ons, is het wel nodig om 8 mensen bij elkaar te krijgen, anders zou het te duur zijn.
*extra puntje: hondvriendelijkheid: 9: de honden hadden een prachtige tuin om in te spelen die goed was afgezet en leuke bossen in de buurt om te wandelen.
 
Op 5 zou ik de woning 4.5 sterren geven. 
 
Ik vind ook de keuken 1 van de grote pluspunten: ruim + heel goed ge-equipeerd. Ik ben nog nooit in een vakantiehuisje geweest waar de keuken zoveel apparaten, spatels, potten/pannen,... had. Je kan er naar hartelust kokerellen en ook zonder problemen voor een groep van 8.
 
Een paar kleine puntjes die handig zijn voor jullie om te weten:
 
- Er is iets mis met het gewone filter-koffiezetapparaat. Het ding is niet goed gealigneerd en laat de koffie naast de koffiepot lopen + loopt ook niet goed door. Misschien is er een truk voor maar het lukte me dus niet om degelijke koffie te zetten.
 
- Het waterbed zakt erg diep door. Ik heb slecht geslapen en had spierpijn/nekpijn smorgens.
Mss zit er niet meer genoeg water in of is er iets mis waardoor het zo erg doorzakt? 
Het kan ook zijn dat dit de bedoeling is, maar mss interessant om te vermelden.
 
- Er zijn ook erg veel briefjes en opmerkingen die overal ophangen. Toen we vertrokken had ik een beetje stress dat ik toch niets vergeten was te doen.
Mss handig om alles te bundelen. De mail met info voor vertrek is wel al heel lang en geeft een overvloed van informatie. Daarom mss handig om een todo/tocheck lijstje te hebben bij vertrek?
Iets van: vuilnis in rek? open haard uitgekuist? pool tafel dicht? ... 
 
- We waren ook een beetje in de war dat er niets werd vermeld over hoe PMD moest gesorteerd worden. Het voelt een beetje raar om dit gewoon bij het restafval te doen, dus ik heb expliciet de site van de gemeente nog eens gecheckt om te zien of dit echt wel mag. Kan mss bij het info-stukje over de recyclage vermeld worden.
 
Het zijn maar kleine dingen, het enige waar ik op kom :).
 
Ik heb vrder niets op te merken op service van LePachis. Was allemaal in orde en ging vlot.
10/10.
 
Ten slotte: Bij vertrek hadden we allemaal hetzelfde idee: Dat we dit zeker nog eens moeten doen en dat we nu al een prachtig huisje weten om naartoe te gaan!"
 
Het gezelschap Markey, Belgie. Oktober 2015.
Gezelschap: 8 volwassen en 2 honden.