L’Entracte gaf ons een perfect gevoel van „huiselijkheid en warmte”

"Eerst en vooral, we hebben echt genoten van onze vakantie…niettegenstaande dat we het weer niet echt mee hadden. Dat is jammer want met ons hedendaags klimaat , weet je nooit op voorhand wat je kan verwachten of krijgen !!
L’Entracte gaf ons een perfect gevoel van „huiselijkheid en warmte”. Vrijdag 17/06 zijn we aangekomen, gaan eten in Marche en nadien zijn de „kinderen” toch nog het zwembad ingedoken (Ijsberen !!) . Dus : „ambiance” !!
 
De woning geeft enorm veel mogelijkheden met haar warme, huiselijke inrichting en vele „buitenhoekjes” in de tuin. Wij hebben vooral veel tijd doorgebracht in de veranda (omdat die het „warmste” was (met het slechte weer) en ook de meest „klare en warmste plaats” was.
Positieve punten zijn dan ook de aanwezige huishoudelijke apparaten (keuken/berging  meer dan goed voorzien van alle materiaal : vaat-, was- en droogkast, frigo’s, microgolf en ovens, …) en klein huishoudelijk materiaal (borden, glazen, bestek…).
 
Prijs/kwaliteit is prima. 
 
Score van 0-10 voor het vakantiehuis Maison L'Entracte te Hogne:
   * Ontvangst/regeling sleutel: 8
   * Netheid: 8
   * Verzorgdheid: 7
   * Comfort: 8
   * Faciliteiten: 9
   * Kindvriendelijk: 8
   * Privacy: 9
   * Ligging: 9
   * Prijs/kwaliteitsverhouding: 9
Andere punten die kunnen toegevoegd of verbeterd worden. (zie commentaar in mail boven : slaapkamers/bedden/matrassen)
 
Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou
deze woning mogen hebben? 4
 
Wat het allerbelangrijkste is/was is de enorm huiselijke sfeer dat l’Entracte uitstraalt.  Het is een fantastisch huis, met alles erop en eraan ! Zeer goed gelegen (centraal : we hebben in vrij korte afstand alles kunnen doen : Han, Durbuy, Marche-en-Famenne, La Roche…).
 
Het is een mooi vakantiehuis, met uitstekende ligging.
 
En voor jullie „Le Pachis”, mag het ook wel gezegd worden en een pluim verdienen : we hebben jullie communicatie enorm geapprecieerd (zowel voor als na het verblijf) !" 
 
De familie Steenbrugge, Belgie. Juni 2016.
Gezelschap: 7 volwassen.

 

Blog berichten: