We hebben genoten van de omgeving, de rust en de mooie natuur.

Wij scoren de vakantie bij het vakantiehuis La Maison d'a Cote als volgt:
 
Ontvangst: 10
Netheid: 10
Verzorgdheid: 10
Comfort: 10
Faciliteiten: 10
Kindvriendelijk: 9 (traphekje is ons inziens gevaarlijk in gebruik; kan niet stevig bevestigd worden. Speelkamer is adequaat ingericht).
Privacy: 9 (wij vonden het leuk dat er bedrijvigheid was van de paardendokter, maar andere mensen kunnen dat wellicht als storend ervaren).
Ligging: 9
Prijs/kwaliteit: 10
 
Website: 9
Boekingsproces: 10
Betalingsproces: 10
 
Tip: probeer meer Nederlandstalige folders e.d. in het huisje neer te leggen. Als je de Franse taal niet machtig bent mis je ons inziens veel informatie.
 
We hebben genoten van de omgeving, de rust en de mooie natuur.
Tevens was het prettig om met vragen bij jou terecht te kunnen. Zeer gastvrij en behulpzaam.
We zullen dit zeker aanbevelen!!
 
Overige info:
 Frites bij Dikkenek (Maffe) is ons goed bevallen. Nette service, goede kwaliteit en, niet geheel onbelangrijk, de eigenaar spreekt Nederlands. Iedereen aan te bevelen. Frites in een puntzak!!
 Grotten van Han: leuke rondleiding van 1,5 uur, wel veel trappen lopen, denk aan warme kleding want onder de grond is het kouder, tweetalig. Leuk dorpje.
 Dinant: mooi om de Citadel te bezoeken, prachtig uitzicht. Met de kabelbaan omhoog geweest.  Zandsculpturen van Disney bezocht.  Lastige stad om een parkeerplaats te vinden.
 Durbuy: leuk stadje. Kun je goed kajakken. Mooi wandelen. Voor te winkelen stelt het niks voor, echt toeristisch ingericht. Ligging is prachtig.
 Plopsa Coo: prachtige ligging, klein overzichtelijk park. Schoon, netjes. Aanrader: met de kabelbaan omhoog en genieten van het prachtige uitzicht. Park veelal ingericht op kleine kinderen. Parkeer buiten het park, mogelijkheden te over. Scheelt je €6,00 aan parkeergeld.
 Provinciaal Domein van Chevetogne: mooi park, maar alles ligt ver uit elkaar. Roeien op het meer is leuk, de speeltuinen klein, overzichtelijk. Eten is duur: alles organisch en biologisch verantwoord. €10 voor een hamburger vonden wij wat veel. Ook in het grote restaurant bij het zwembad is duur, weinig keus.
 Safaripark Monde Sauvage nabij Luik: verouderd, gedateerd, klein. Autosafari biedt een prachtig uitzicht over de natuur maar stelt qua beleving ook niet veel voor. Prijs/kwaliteit is onvoldoende.
Z wembad: dichtstbijzijnde openlucht zwembad ligt in Ocquier (En Roua, straat). Een klein geprivatiseerd bad met enkel een heel klein kinderbadje en een iets groter bad voor de ouderen. Is klein van opzet. Word wat drank, ijsjes en chips verkocht. Let wel op: je mag er niet zwemmen met een zgn surf zwembroek, alleen met een speedo. Entree is €2,00.
 
Boodschappen: in Mean ligt geen winkel. In Maffe een kleine bakker (langs Dikkenek). In Havelange ligt een kleine Delhaize: dorp door rijden en bij de grote kruising met stoplichten rechtsaf slaan, na enkele honderden meters ligt de winkel rechts in een bocht. Is ook op zondag open. Vers brood.  In Ciney, Marche En Famenne  vind je meer winkels: Lidl, Aldi, CarteFour, etc.. Hou er rekening mee dat sommige producten in Belgie duurder zijn dan in Nederland. Bv aanmaakblokjes voor de bbq.
Tanken: In Havenlang. Zie route Delhaize, maar ipv rechtaf dien je linksaf te slaan. Ligt aan je linker kant. Verder vind je in de grotere plaatsen voldoende mogelijkheden om te tanken. Zo nu en dan met een verschil van €0,10 ten opzichte van Nederland. Ook de shag is goedkoper in Belgie."
 
De familie Beulen, Nederland. Juli 2013.
Gezelschap: 2 volwassen en 2 kinderen.