Heel gezellig, mooi uitgerust vakantiehuisje - Je voelt je meteen thuis.

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Mon Reve:
    * Ontvangst/systeem sleutel: 10
    * Netheid: 7
    * Verzorgdheid: 8
    * Comfort: 9
    * Faciliteiten: 9
    * Kindvriendelijk: nvt
    * Privacy: 8
    * Ligging: 8
    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 8
 
Andere punten die kunnen toegevoegd of verbetert worden.
De deur van de kachel sluit niet af; de hendel is stuk. Wanneer men een bad neemt boven lekt het beneden in de keuken. De douchekop beneden mag eens worden vervangen; onmogelijk om helemaal af te koelen na de saunagang. De sauna werkt goed, enkel de deur sluit niet goed af, zodat de warmte gemakkelijk kan ontsnappen. Weinig poetsmateriaal aanwezig. In de keuken miste ik een "fouet" of klopper en een goed snijdend mes.
Ondanks dat de BBQ bijna op instorten staat (helemaal gebarsten op verschillende plaatsen hebben we toch kunnen genieten van een herfst-bbq!
Jammer ook dat er geen Wifi aanwezig is;
 
Eindoordeel:
Mon Rêve is een fantastisch vakantiehuisje, heel gezellig, mooi uitgerust - Je voelt je meteen thuis - en met een perfecte ligging voor uitstapjes in de mooie omgeving.
Mooi overdekt terras en leuke grote picknicktafel!!! De grote tuin is volledig afgezet dus onze hond kon naar hartenlust veilig buiten spelen. Wij brachten van thuis enkele video's mee voor 's avonds en een fonduestel, wat een goed idee bleek want je kan in Marche heel lekker vlees vinden ( Boucherie Poës   Rue Porte Basse 9). Breng wel zelf een goed snijdend mes mee want niet voorhanden in de keuken.
In de omgeving zijn ook veel geocaching punten (geocaching.be) dit is superleuk spel/zoektocht om te doen voor de jongeren met smartphone! Leuke wandelingen in de buurt. Marche is een mooi en zeer proper onderhouden stadje.
Gezien er geen wifi aanwezig is, best op voorhand enkele wandelroutes downloaden via wandelroutes.org!! Je kan ze ook op de smartphone zetten via "route-you" gps wandelroutes. Heel interessant!
Zorg ook dat je echt alles meebrengt van thuis want er is behalve wat wc-papier niets voorradig; dus breng zeker zelf plasticfolie, zakjes,  afwasproduct (blokjes vaatwas) wc reiniger, poetsproduct, kruiden, zout, bloem, zakjes voor ijsblokjes, vaatdoeken, sponsje, etc.... mee, anders moet je de eerste dag al meteen naar de supermarkt!
 
Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?
Zeker 4
 
 
Ook scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis zijn welkom:
   * Website: 10
   * Boekingsproces: 10
   * Betalingsproces: 10
 
Uitstekende service en charmante aanpak! Doe zo voort!
Ook de eigenares van het huisje is een zeer behulpzame en vriendelijke dame!
 
Bedankt voor alles!"
 
De familie De Weirdt. Belgie. Oktober 2014.
Gezelschap: 5 volwassen (81 - 20 jaar)
Blog berichten: