Het vakantiehuis is geweldig, en dan die enorme tuin en het uitzicht!

"We hebben het enorm naar onze zin gehad in het vakantiehuis Refuge en Verre! Het huis is geweldig, en dan die enorme tuin en het uitzicht! De kinderen waren erg blij met alle glijbanen, schommels etc in de tuin. Het huis is heerlijk licht en door de vide en de hoge ramen heb je een adembenemend mooi uitzicht op de tuin en het dal! Ik zal even een aantal rapportcijfers geven, met daarbij wat toelichting. Het lijken heel wat opmerkingen, maar ze hebben geen van allen ook maar een beetje ons vakantieplezier bedorven.
 
        * Ontvangst/sleutel: 8, sleutel ophalen bij het restaurant ging prima. Bij aankomst bleek het gereserveerde bedlinnen te ontbreken, maar na een telefoontje aan Frank kwam hij ze direct brengen.
        * Netheid:7, het rook aangenaam in de woning, gelukkig geen sporen van huisdieren (vanwege allergie in de familie), alleen de vloer had een     dweilbeurt nodig zagen we aan de blote voetjes van de kinderen.
        * Verzorgdheid: 8, het zag er allemaal mooi en netjes uit. We voelden er ons meteen thuis.
        * Comfort: 8, alleen de bedden in een van de tweepersoonskamers waren nogal hard. De vloer kraakte nogal boven.
        * Faciliteiten: 9, heerlijk grote keuken met kookeiland, geweldige tuin met allerlei speelattributen
        * Kindvriendelijk: 8, de tuin was top voor de kinderen. Maar het rare was dat in de woning kinder(=plastic) servies ontbrak. Ook kwamen we er daar      pas achter dat er twee douches waren, maar geen bad. Wel een babybadje maar daar zijn ze net te groot voor (en ze durven niet onder de douche).
        * Privacy: 8, fijn dat het een beetje bewoond was, maar toch genoeg privacy.
        * Ligging: 9, erg mooi en ideaal dat het maar 200m naar het winkeltje is.
        * Prijs/kwaliteitsverhouding:8, vergeleken met Nederlandse woningen krijg je veel waar voor je geld
        * Andere punten die kunnen toegevoegd of verbeterd worden. Voor kleine kinderen zou het fijn zijn geweest als de hele tuin afgeschermd zou zijn, nu     was een deel naar de weg nog open, waardoor we ze niet zonder toezicht in de tuin konden laten. Verder ontbrak kinderservies en een bad         (desnoods een opvouwbaar/opblaasbad). Het zou ook fijn zijn als de gordijnen in de slaapkamers meer verduisteren. De kinderen waren daardoor steeds     veel te vroeg wakker :-). Op de deur naar de tuin zou eigenlijk wel een slot moeten, de beveiliging leek nu te ontbreken. Een aantal tv-zenders doen    het niet, misschien dat die weer opnieuw geïnstalleerd worden. Het prullenbakje voor het GFT-afval in de keuken is lek van      onder.
 
We zouden deze woning zeker 4 sterren geven. Als de verbeterpunten verholpen zouden worden, dan vast een 5!
Tip voor bezoekers met kinderen: Parc Chlorophylle is een ontzettend leuk recreatiebos (heel dichtbij, 5min rijden) met allerlei geweldige speeltuinen. Als je er 1x bent geweest, kost het volgende bezoek maar 2 euro pp. Wij zijn er zelf wel 4x geweest, zo leuk vonden we het. En als je het niet erg vindt om wat langer te rijden (50 min), dan is Domaine de Chevetogne echt geweldig voor kinderen!
 
Wat betreft jullie site en boekingsproces: daar zijn we heel tevreden over. Veel informatie en snel reactie in geval van vragen. We zijn jullie site inmiddels al bij Nederlandse kennissen aan het promoten. Website is prima, ook al zou het wel handig zijn als je aan de hand van een datum kunt zoeken naar huizen die nog beschikbaar zijn. Betalingen gingen prima."
 
Het gezin Visser, Nederland. Augustus 2014.
Gezelschap: 2 volwassen en 3 kinderen.