We hebben een hele leuke week gehad!

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Maison L'Entracte:
>     * Ontvangst/regeling sleutel: 7
>     * Netheid: 7
>     * Verzorgdheid: 5
>     * Comfort: 5
>     * Faciliteiten: 7
>     * Kindvriendelijk: 9
>     * Privacy: 8
>     * Ligging: 8
>     * Prijs/kwaliteitsverhouding: 8
>
> => De regeling met de sleutel is prima. We hebben van tevoren een duidelijke uitleg gekregen. Fijn dat je daarvoor van niemand afhankelijk bent. Maar de aankomst in het huis zelf, is wat ongastvrij. Dat komt omdat iedereen alle gordijnen dicht moet doen bij vertrek. Daardoor was het erg donker en rook het muf. De kinderen durfden het huis niet eens in. Ik snap dat als het huis een tijd niet bewoond wordt, dit misschien handig kan zijn. Maar in het hoogseizoen duurt het maar een paar uur voordat de volgende gasten komen.
> => In eerste instantie hadden we het gevoel alsof we een bewoond huis binnenstapten. Alsof de eigenaar er nog woont. Dit komt omdat er veel persoonlijke spullen (bijvoorbeeld sloffen, jassen etc) in het huis liggen. We voelden ons daardoor een binnendringer. En omdat we zelf ook de nodige spullen mee nemen, loopt het huis al snel vol waardoor het troeperig overkomt. Ik zou zelf de overbodige spullen en tierlantijntjes weghalen.
> => Het comfort liet wat te wensen over. Waar we ons vooral zorgen om maakten was dat het tapwater van de boiler op max 45 graden was ingesteld. Vast een bezuiningsmaatregel, maar wel gevaarlijk ivm legionellabesmetting. Er staat zelfs in de handleiding dat de boiler dan een paar keer per week op 60 graden gebracht moet worden. We hebben het geprobeerd de temperatuur hoger te zetten (maar we kregen zelfs het idee dat dit niet eens mocht van de eigenaren), maar kregen hem niet op 60 graden. Dus we stonden enigszins bezorgd onder de douche. We hadden echt het gevoel dat dit veiligheidsaspect onderschat wordt. We vonden het daarnaast zelfs met handleiding lastig om het huis te verwarmen. Helaas was dit vanwege de augustus-kou wel nodig. Verder, zoals al velen anderen hebben genoemd, is het erg onhandig om met je vieze vaat naar de berging te lopen waar de vaatwasser staat. De diepvries die wel in de keuken staat, kan beter van plek ruilen met de vaatwasser. Wel erg fijn dat er een wasmachine en wasdroger is! Oja, en de serre, dat is echt de leukste plek van het huis!
> => Ook al hebben we wat kritiekpunten over het huis, de tuin was daarentegen geweldig en maakte alles goed!! Wat een geweldige plek voor kinderen! Het zwembad, de trampoline, de schommelbankjes. En de vele plekken om te zitten, echt top! Ook heel fijn dat de tuin helemaal omheind is (voor de kinderen). Het speelhuisje in het bos, daar zit wat houtrot in, en moet even op bepaalde plekken gerepareerd worden. Ook het andere speelhuisje (van plastic) is op sommige plekken kapot.
>
> Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?
> => De woning een 6, maar de tuin een 9!
 
> Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis:
>    * Website: 7 (het zou handig zijn als je kunt zoeken op datum en dan ziet welke huizen er nog beschikbaar zijn)
>    * Boekingsproces: 8
>    * Betalingsproces: 8
> Andere punten die kunnen toegevoegd of veranderd worden aan de werkwijze.
> => We zijn erg tevreden met de manier waarop de boeking verloopt. Dit was onze derde keer, en we hebben er altijd een vertrouwd gevoel bij! En super, alle informatie die je steeds meestuurt!"
 
De familie Mansens, Nederland. Augusuts 2014.
Gezelschap: 2 volw en 3 kinderen