We hebben een heel leuk weekend gehad!

"Scores voot het vakantiehuis Melrose:
- ontvangst/sleutel: 10/10. Sleutel makkelijk gevonden. Ook heel mooie service dat we al de woensdagavond in het huisje mochten, ook al was het maar gereserveerd vanaf donderdag. Met kindjes is het toch aangenaam als ze niet eerst een halve dag onderweg moeten zijn. Dank daarvoor.
- netheid: 7/10. het huis was proper, alleen de dode beestjes (geplette vliegen) tussen de rolgordijnen vond ik niet zo aangenaam. Het rooster van de BBQ was ook niet netjes.
- verzorgdheid: 10/10. Goed verzorgd, aangenaam om wijn als attentie te vinden.
- comfort: 8/10. alles wat noodzakelijk is was aanwezig. Er waren wel huisgenoten die graag internet hadden gehad. De muren zijn ook heel dun.
- faciliteiten: 8/10. 2e toilet (in badkamer of op verdiep) zou handig zijn in een huis dat voorzien is voor 6 tot 8 personen.
- kindvriendelijk: 8/10. Onze dochter heeft zich super geamuseerd op de trampoline! Het traphekje kon niet echt vastgezet worden, dus voor echte 'ontsnappertjes' is dat niet zo veilig. Kinderbestek/servies (plastiek) was ook niet aanwezig. Verder heel leuke tuin, met als groot voordeel dat hij helemaal afgesloten kan worden.
- privacy: 10/10. We hebben op geen enkel moment last gehad van buren of het gevoel dat er inkijk was.
- ligging: 10/10. goede ligging om direct te voet op wandeling te vertrekken. Leuk bos aan het einde van de straat.
- prijs/kwaliteit: 8/10. Goede verhouding. Heel aangenaam dat het verbruik inbegrepen is.
 
Andere punten:
- zeer weinig koffielepels aanwezig
- handleiding van de vaatwas en microgolf niet gevonden, zou wel handig zijn.
- vaatwas moet misschien eens nagezien worden, want vaak waren er dingen die niet proper waren, ook al hebben we nooit iets lang laten staan vooraleer we het erin staken.
- een cd-speler of iets waar je een iPod of iets dergelijks op aan kan sluiten misten we ook. Jammer als je als huurder zelf moet sleuren met zo'n dingen om muziek te hebben.
 
- website, boekings- en betalingsproces: Heel goed. Steeds voldoende en duidelijke informatie. Zowel over de verder te ondernemen stappen als over het huis zelf."
 
Het gezelschap De Paepe, Belgie. Mei 2014.
6 volwassen en 1 kind.