Nog meer getuigenissen

"We komen graag nog eens terug" Familie Visser - Austin, Amsterdam, Nederland. Juni 2005.

"Wij hebben met de ganse familie genoten van ons weekend in Le Pachis; de woning, de omgeving, de natuur, alles straalt rust uit. Kortom het verblijf was te kort. Familie De Ridder, Grimbergen, Belgie. Mei 2005.

"Wij hebben genoten van deze plek. Vonden de gastvrijheid en zo in jullie woning te mogen verblijven "bijzonder", hartelijke dank." Wim, Ingrid en Inge, Dordrecht, Nederland. Mei 2005.

"We hebben een heerlijke midweek gehad in Le Pachis. Alles was perfect in orde, het huis ademt een heel ontspannen sfeer uit en is van alle gemakken voorzien.
Het was voor ons een verrassing dat de lakens die we gehuurd hadden al op de bedden lagen zodat we niks anders meer hoefden te doen dan de haard aan te steken en te genieten van het prachtige uitzicht.
Ik heb heel vaak buiten gezeten met mijn jas aan in de winterzon. Uren kun je blijven kijken, de lucht is zo mooi en verandert telkens weer. Hier kan je echt tot rust komen. Net zoals in de serre waar we 's ochtends heerlijk in de zon konden ontbijten.
Le Pachis is een prachige plek en jullie hebben met jullie gastvrijheid ons een hele fijne week bezorgd. Dank jullie wel voor alles en we komen zeker een keer terug. Tot ziens en groeten van ons zessen. Familie Van Der Hulst, Ede, Nederland. Januari 2005.

"De omschrijving van Le Pachis 'Paradijselijke rust midden de natuur" heeft onze verwachtingen overtroffen. We apprecieerde het meest de prachtige tuin met privacy. De knusheid van de indeling, volledig  ingericht en proper. Fam. Kanters, Tiburg, Nederland. September 2004.

"We hebben een heerlijke week gehad vol mooie tochten op de moto. Maar ook de rust en ruimte in en om het huis was fantastisch!!!" Patrick, Claudia, Rob, en Joyce. Nijmegen, Nederland. september 2004

"Als het aan Els en mij lag, beleven we nog 50 jaar maar we moeten iedereen de kans geven om jullie prachtig bezit eens te laten ervaren. De rust is hier nog te voelen en te zien, in een woord FANTASTISCH! We apprecieerden het meest de porch met zijn prachtig zicht en de rust die er omheen ligt en voor de kinderen de computer (internet)." Els, Robert, Jens, Maaike, en Castper Van Hal. Melsele, Begie. Augustus 2004

"We hebben genoten van de ruimte in en om het huis, en de complete inrichting. Je zit hier heerlijk, en als je een kwartiertje rijdt heb je genoeg vertier (we zijn gaan kanoen op de ourthe)". Familie De Maesschalk, Axel, Nederland.  Juni 2004.

"Het is hier een prachtig mooie omgeving, heerlijk rustig. Je kan lekker wandelen in de bossen. Ook is er veel te doen in de omgeving. Genoten van het mooie uitzicht en de serre van waaruit je wild kan zien, en van een grote keuken heerlijk om in te koken. De supermarkten zijn hier lekker groot,die zal ik erg missen in Friesland. Kortom het was een super mooie toffe vakantie, we komen zeker terug! Familie P. Van der Plaats Koudun, Nederland. Juni 2004.

"Prachtige omgeving, mooie ligging van huis en tuin. We komen graag terug." Familie De Valk, Den Haag, Nederland. Mei 2004.

Le Pachis is een zeer sfeervol, ruim huis midden in de natuur. Wij en onze kinderen (4 & 6 jaar) hebben genoten en komen graag nog een keer terug. Bae & Annemarie Oversier, Driebergen, Nederland. April 2004.

"De rust, geweldige natuur, sfeervol en gezellig huis, en leuke buren (die in de caravan moesten wonen).  Zeer goed uitgeruste keuken: geweldig voor een culinair weekend. GENOTEN !!!"  Verdellen, Smith, Jenssens, Venlo, Nederland. april 2004.

"Heerlijk rust, ruimte en volop natuur. Wij komen graag nog eens terug." Ruurd J. & liesbeth Brouwer, Ouderkerk aan de Amstel, Nederland. April 2004.

"S'ochtends ontbijten in de serre met een prachtig uitzicht over de besneeuwde heuvels. Wandelen door het bos en s'avonds met een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur. top!" Jan Paul en Bettie Schuiten, Dordrecht, Nederland. April 2004.

"Wij hebben erg genoten van jullie huis, je hoeft het niet te versieren met kerstspullen het is namelijk al een echt kersthuis. Het is zeker voor herhaling vatbaar dus misschien tot ziens." Coby en Peter Bakker, Amsterdam, Nederland.

"Het was maar eventjes om jullie te bedanken voor het zaaaaalige week-end dat wij allemaal beleefd hebben. Wij hebben al verschillende locaties bezocht in de Ardennen voor korte tussendoorvakanties maar geen enkele viel in de smaak ofwel was het heel rumoerig ofwel heel vuil alé twas altijd iets. Maar ons verblijf in jullie huis was ongelofelijk,nog nooit meegemaakt, zo rustig , proper , huiselijk , gezellig enz.... Onze kinderen Yordi en Yens wilden nog langer blijven maar ja ..( wij ook feitelijk ) aan alle mooie liedjes komt een eind." Familie Verheyden-Smet Tom,Sandra,Yordi en Yens, Nieuwkerken-Waas, Belgie.

"We hadden een magnifiek midweek achter de rug. Enorm genoten van de ruimte en privacy van Le Pachis. De kinderen vonden het spannnend (vooral het hert en het everzwijn in het huis) en de schommel was ook populair bij Robin ons dochtertje! De getuigenissen op de website kloppen allemaal tot in de detail. We hebben vooral veel gewandeld in de directe omgeving, een bezoekje aan Durby en heerlijke gerechten gemaakt in jullie complete keuken. We hebben ook genoten van de enorme diversiteit aan producten in de hypermarkt Carrefour." Familie Rick, Viviane, Robin Van Leeuw. Born, Nederland.

"Wat heb ik enorm genoten van het Hemelvaart weekend in le Pachis. In een woord geweldig! Een prachtige omgeving, een geweldig huis met heerlijk veel ruimte, een uitstekend geoutilleerde keuken, waar ik naar hartelust heb kunnen koken en een prachtige tuin. Iedereen heeft het prima naar de zin gehad en hopelijk mogen wij nog een keer terugkomen." Bert Smiers, Nederland.

"Geweldig sfeervol huis met een prachtige serre en heerlijke tuin, van waaruit wij met onze twee kinderen (4 en 6) prachtige wandelroutes hebben gelopen en ons 2 weken lang geen moment hebben verveeld er is van alles te doen in de nabije omgeving en na activiteiten is het heerlijk "thuis" komen." Saskia Krijgsman, Nederland

"Wij hebben de afgelopen week nog teruggedacht aan het weekend in de Ardennen. Het was ontzettend geslaagd, wat voor een groot deel kwam door jullie prachtige huis!" Eugenie en Paul de Ruiter, Santpoort Noord, Nederland.

"Wij hebben genoten van het verblijf in jullie huis." Willem Van Den Berg, Nederland.

"We denken met veel plezier aan jullie verblijfplaats terug!!" Ingrid & Bouke Bakker, Harlingen, Nederland.

"Vakantie augustus 2002: We willen jullie graag laten weten dat we een heerlijke vakantie hebben gehad op Le Pachis. Wat hebben wij genoten van jullie huis en jullie grondgebied en van de kat en de paarden. Wat wij - als bewoners van een dichtbevolkte stedelijke omgeving - als bijzonder hebben ervaren is dat je enerzijds heel dichtbij de natuur leeft en anderzijds beschikt over een vriendelijk en gastvrij huis dat van vele gemakken is voorzien. Op die manier biedt de plek zelf al uitgebreide vakantiemogelijkheden: op het bankje aan het water of op het gras of de veranda met een boek; spelletjes doen op de veranda in het maanlicht; de tuin verkennen en dagelijks iets nieuws ontdekken (enorme sprinkhanen, de grootste libelles, de kleine witte padjes die je met een zaklantaarn kon bekijken - ze verstijfden dan helemaal, zodat we gauw alle lichten uitdeden en even wachtten tot ze weer veilig waren, knalgroen gestreepte kikkers, de vervaarlijk uitziende maar totaal niet-agressieve wespen, bijzondere planten, de geur van de bomen na een regenbui); toch even kijken naar televisie wat voor ‘n weer het zal worden; rondneuzen in de boekenkast en veel titels herkennen, binnen languit op de bank een spelletje doen of kaarten aan vriendinnetjes schrijven; een bezoekje aan Marie Lepropre, bezig in haar moestuin, wat een dame met haar prachtige witte haar en rollende R; een wandeling in het maanlicht door de omgeving en enkeldiep wegzakken in de blubber (ik was de gelukkige en Klaas kreeg de slappe lach). Zo maar een greep uit wat we alzo deden en waar we het hele echte vakantiegevoel van kregen.

 

En ook de omgeving biedt alle natuur en cultuur die je je maar wensen kan. Luik, Namen, Bastogne, de grotten in Han en Bastogne, eindeloos rijden langs kleine dorpjes, karten in Mariembourg (kinderen), het grote feest van Marche op 15 augustus, minigolf in Baillonville, enz. enz.
Wat eten betreft: thuis aan de lange eettafel waanden we ons een adellijke familie met Klaas aan het hoofd en enkele meters verder zaten de dametjes en ik. We aten meermalen bij Don Antonio en werden na 2 keer ontvangen als familie. We aten een avond in l’Amabssadeur aan het grote plein nabij het kappelletje, waar een vijftigjarige bruiloft werd gevierd, we mochten wel binnen, maar er was maar 1 menu en om 9 uur zou er muziek komen. Nou, die muziek kwam: om 9 uur klonk er oorverdovende haremmuziek en werd er opgetreden door een mannelijke buikdanser, echt krankzinnig! Het eten was matig, de belevenis geweldig. de Grill: erg lekker eten, geen aardige bediening. Bij de Griek: aardig en snel.
Met veel genoegen genieten we na van onze vakantie. We overwegen ons te vestigen in de Belgische Ardennen - na ons pensioen.Hartelijk dank!" Klaas G. Aalbers & Jeanne Drost, Oegstgeest, Nederland.

Blog berichten: