Het vakantiehuis viel in ieders smaak.

" Het verblijf was super tof, we hebben er een heel tof weekend opzitten.

Het huis viel in ieders smaak, de leuke pooltafel, shotterstafel, grote tuin , toog, salon, tv, kamers,..echte pluspunten.
Voor ons 2 kleine minpuntje waren de lek in 1 van de slaapkamers maar dit heb ik al gemeld bij Anneke, zij hadden de douche boven de kamer onlangs laten herstellen maar blijkbaar was dit nog niet goed gebeurd waardoor het nog lekte naar de slaapkamer toe. Ook blijft het water in de douche beneden staan maar dit is ook maar een klein ongemakje.
De netheid was ok voor ons, de bedden hadden supergoede matrassen (met uitzondering van eentje heb ik gehoord) maar dik in orde hoor.
Voldoende proper sanitair, keuken ook in orde, misschien iets meer materiaal had welkom geweest maar alle toestellen, kookvuren, oven, broodroosters, werken prima, verlichting was hier en daar wel stuk maar ook dit is maar een klein minpuntje .
De omgeving is er supermooi, mooie wandelingen gemaakt , het buurtwinkeltje is supergemakkelijk, heerlijke pistolets en brood, handig dat we daar ook nog wat extra voorraad konden halen van melk, room,..
Leuk is ook dat de prijs all inclusief is, zelfs gebruik van sauna zit mee in de prijs.
Sommigen onder ons vonden het ook wel minpuntje dat we het huis niet konden afsluiten wanneer we gingen wandelen, kwestie van diefstal te vermijden.
Alles bij elkaar gerekend was dit prima in orde, we overwegen zelfs om nog eens een keertje te boeken. Zeker ook pluspuntje was de concierge Anneke, goed te bereiken, zeer flexibel en super vriendelijk.

Score van 0-10 voor het vakantiehuis La Chaumiere:

   * Ontvangst: 8
   * Netheid: 7
   * Verzorgdheid: 7
   * Comfort: 7
   * Faciliteiten: 8
   * Kindvriendelijk: 8
   * Privacy: 6
   * Ligging: 8
   * Prijs/kwaliteitsverhouding: 7

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 4


Ook scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis zijn welkom:

  * Website: 8
  * Boekingsproces: 8
  * Betalingsproces: 8   (nog even wachten op de waarborg maar als we die terug hebben is het ook voor ons zeker een 8

 

Langs mijn kant was het idd ook een aangenaam vlotte communicatie, zeker ook niet onbelangrijk."

Het gezelschap Van Hove, Belgie. Okotber 2013.