Score voor de groepsaccommodatie Le Liry

"Ons verblijf in Erezee is zeer goed verlopen.  Het vakantiehuis is zeker groot genoeg voor een grote groep, maar we hadden toch enkele opmerkingen die we willen delen met jullie.
We vonden het jammer dat we 150 euro betalen voor de schoonmaak, terwijl er in vele kamers nog stofnetten/spinnenwebben waren, haren van vorige huurders, de keuken niet honderd procent proper was, de grill van de barbecue niet gekuist is geweest,...  Het is een groot huis om te onderhouden, maar toch vonden we dat dit wat proper kon.
Er zijn tijdens ons verblijf ook 2 lampen gesprongen.  In het damestoilet beneden en in kamer 6 in de slaapkamer zelf is het licht kapot.
Er was ruimte genoeg voor de kindjes om beneden te spelen, maar 1 groot minpunt is de trap en het hekje.  Er heeft een kindje van 2,5 van de trap gevallen tijdens ons verblijf, toen ze boven het hekje wilde opendoen. De ouders zijn naar het spoed geweest ermee en gelukkig is ze er goed vanaf gekomen.  Het hekje gaat precies langs de verkeerde kant open.  Beneden zou het ook wel handig zijn om een traphekje te installeren, vooral omdat je anders niet goed de trap kan afschermen.
Het was ook wel jammer dat het glas van de gebroken tafel nog in de keuken lag, vooral met kleine kindjes was dit gevaarlijk.  De frigo en vuren waren ruim voldoende voor zo een grote groep.
We vonden het ook wel een pluspunt dat we snel werden geholpen ivm ons probleem met de vaatwas.  De contactpersoon ter plaatste was zeer vriendelijk.

Verder is alles goed verlopen.  Misschien huren we in de toekomst nog iets bij jullie.


Score van 0-10 voor de groepsaccommodatie Le Liry:
* Ontvangst/systeem sleutel:  8
* Netheid: 6
* Verzorgdheid: 7
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 8, iets minder voor kleiner kinderen, maar we hadden genoeg speelgoed mee.
* Kindvriendelijk: 6,5
* Privacy: 8
* Ligging: 8
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 7

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?
3,5
Vooral ivm de netheid en kindvriendelijkheid is er nog een beetje werk.  Voor de rest is dit huis zeker een aanrader.


Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis:
* Website: 9
* Boekingsproces: 8
* Betalingsproces: 8
Alles is steeds duidelijk verstuurd via e-mail.  Zeer vlotte service.  Grote aanrader, deze website, zeer overzichtelijk met duidelijke onderverdelingen.

Hopelijk kan je iets doen met deze opmerkingen/ tips.
Nogmaals bedankt voor de vlotte service en wie weet in de toekomst..."

Het gezelschap Carnel, Belgie. Mei 2013.