Een mooi ruim huis met heerlijk omheinde tuin in een rustige omgeving.

"Wij hadden een prima verblijf in Casa del Perro. Een mooi ruim huis met heerlijk omheinde tuin in een rustige omgeving. En prachtig weer! Kortom ons verblijf was heerlijk ontstpannend en veel te kort.

Score van 0-10 voor het vakantiehuis Casa del Perro:

    * Ontvangst/systeem sleutel: 10
    * Netheid: 8
    * Verzorgdheid: 9
    * Comfort: 9
    * Faciliteiten: 8
    * Kindvriendelijk: 9
    * Privacy: 9
    * Ligging: 8
    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 9
Andere punten die kunnen toegevoegd of veranderd worden: Wij konden de droger niet gebruiken omdat de doorvoer door de muur volledig verstopt zat. Even schoonmaken en probleem opgelost. Moet dus nog wel gebeuren.  En 1 van de parasols is echt aan vervanging toe. Met de hoeveelheid zon die wij hebben gehad waren de parasols beslist geen overbodige luxe, want schadus is er ver te zoeken.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou woning mogen hebben? 4

De omheinde tuin is een absoluut pre voor hondenbezitters. Wij hebben van nature altijd de horizon verkennende (= sledehonden) honden en in deze tuin kon hun zelfstandige zucht naar avontuur redelijk bevredigd worden terwijl wij ze toch binnen handbereik konden houden. Heel relaxed. Wel werd er regelmatig kennis gemaakt met diverse loslopende buurhonden, maar zowel onze als de buurhonden vertoonden een heel net en vriendelijk (kennismakings-) gedrag. Geen punt dus.

Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis:
   * Website: 9
   * Boekingsproces: 10
   * Betalingsproces: 10"

Het gezelschap Klienkien, Nederland. Augustus 2012.