Scores voor het vakantiehuis Villa la Reine

 

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Villa La Reine:
    * Ontvangst/systeem sleutel: Prima zo met doorgeven code! 10.
    * Netheid: Alles schoon en zeer netjes 10.
    * Verzorgdheid: Prima voor elkaar 10.
    * Comfort: Zeer goed, genoten van de sauna, jacuzzi en bios 9.
    * Faciliteiten: 9.
    * Kindvriendelijk: 9.
    * Privacy: 8. Buurvrouw kwam vaak kijken in aangrenzend bosje? Hond uitlaten?
    * Ligging: Mooi uitzicht! Rustige omgeving . Vlakbij Barveux en Durbuy. 10.
    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 9.
Andere punten die kunnen toegevoegd of veranderd worden.

Tips en bevindingen.

Bovenverdieping.
* Ramen en deuren hebben geen horren of andere middelen om vliegen e.d buiten te houden. Wanneer een deur of raam open blijft staan, zit het vol met beestjes. Vaak op moeten poetsen. Ramen en deuren hebben nergens ventilatieroosters, zijn in dit type niet uitgevoerd, dus om te luchten moet het wel open.

Benedenverdieping en buiten.
* Alle ruimtes beneden en vooral douche sauna, wc en badkamer hebben geen ventilatieroosters in kozijn/raam of afzuiging. Je ziet nu al dat de verf in de douche en badkamer loslaat, droogt ook erg slecht op wanneer je het raam vergeet open te zetten. Tip. Of ventilatie aanbrengen, anders misschien stickers van let op zet raam op kantelstand o.i.d, mensen vergeten dit soort dingen vaak. ( wij deden het niet vaak, stikt dan van de kleine vliegjes) Beneden slaapkamer 1e keer geslapen met alles dicht (3personen) (niet in de gaten dat er geen roosters zijn). Je merkt dan `smorgens dat je in een potdichte ruimte zit (hoofdpijn), hierna ramen op kantelstand gezet, alleen weer veel vliegjes , muggen dan.

* Biosruimte, we hadden Belgie-Nederland voetbal, wat is er nu mooier dan op zo een 55 inch dit te kijken. Echter geen sat signaal, wel aaansluiting voor decoder in muur. Decoder van boven even gepakt, nog geen signaal. Bij satelliet zelf 2 kabels, 1 ervan is niet aangesloten. Deze even verwisseld, toen wel signaal beneden. Geeft extra luxe. 2e draad standaard op kop aansluiten (lnb) d.m.v 1 extra lnb stekkertje, beneden extra decodertje?

* Sauna, stond er ergens eucaliptus o.i.d? nu alleen met water gedaan.

* Jacuzzi. Misschien handig om een manual erbij te doen met foutcodes. Ineens een foutcode SL heater uitgeschakeld.. manuals op pc doorzocht, bleek Slaapstand door div toetsen in een keer ingedrukt te hebben, waarschijnlijk de kids?. Hier de manual in pdf. Hen nog gekeken voor evt een uit/aanschakelstand ivm jet 2, deze heeft het bij ons geen een keer gedaan, of zit deze er gewoon niet in? http://www.calspas.com/manuals/downloads/2010/2010_06_18_Portable_Spa_Owner_Manual_INTL_DUTCH.pdf

* Stroomuitval. Dit een keer of 10 gehad, in meterkast rechts de grote zwarte hendel (oude aardlek?) viel vaak uit zonder te verklaren reden.

Bovenstaande dus allen tips en evt punten van verbeteringen, zeker de ventilatie`s, je kunt hier in de toekomst een hoop werk mee krijgen, schimmel, verf en stuksel wat loslaat, vloerdelen die omhoog komen. (dit is beneden al aan de gang, staat bol bij doorgang richting sauna, en bij halletje bios richting gameroom).  Wij denken voor in de toekomst een serieus iets. Redelijk makkelijk op te lossen, badkamers met gatenboor 80, voorzien van fijnroosters. Horren die passen in kozijn wanneer raam volledig openstaat. Wij hebben het zeker dik naar ons zin gehad, en gaan in Mei terug, je ziet de boeking vanzelf komen!.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben?

4 sterren. Incl zwembad had 5 geweest.

Scores (1-10) en/of tips voor de service van Le Pachis:
    * Website: 10 zeer overzichtelijk!
    * Boekingsproces: 10. Prima , via mail en tel contact gehad, alles ok. Snelle antwoorden.
    * Betalingsproces: 10. Prima gewoon zoals het moet zijn.
Andere punten die kunnen toegevoegd of veranderd worden aan de werkwijze of de informatie.

Geen, ga zo door , goe bezig! Hahaha."

Het gezelschap Hermans, Nederland. Augustus 2012.