Het was een prettig huis om in te verblijven

"Wij zijn daar keurig ontvangen door Joseph, die inderdaad heel goed zijn best doet om zich verstaanbaar te maken en ons Nederlands/Frans te verstaan. Leuk dat er een attentie klaarstaat in de koelkast en een bloemetje op tafel, komt gezellig binnen. Joseph was bezig over de schade aan het plafond, maar dat was voor hem erger dan voor ons hoor! Ook heel vriendelijk dat wij ons de dag van vertrek niet hoefden te haasten.

De vakantiewoning  Le Buisson was keurig verzorgd en schoon genoeg. Het comfort was goed, echter een goed 2-persoonsbed van minimaal 160 breed was prettig geweest. En naar onze mening was de verlichting erg hard, een beetje sfeerverlichting zou wel gezellig zijn beneden. We hebben dit ook in het gastenboek aangegeven. De tuin was prima, Coco heeft hier heerlijk in rond gerend!

Het was een prettig huis om in te verblijven. De privacy was goed, Joseph hield zich keurig op de achtergrond.

De prijs/kwaliteitverhouding is naar onze mening goed. We zouden het huis 3 sterren geven.

Over de afhandeling van Le Pachis zijn wij bijzonder tevreden tot nu toe. Duidelijke communicatie, vriendelijk. Je weet waar je aan toe bent. Fijn dat de mails goed en snel beantwoord worden. Prima hoor!

Hopelijk hebben wij je hiermee voldoende geïnformeerd. Als je nog verdere informatie van ons wilt, laat het dan even weten."

De familie Schmelter, Nederland. Feburair 2012.