Wij hadden een schitterend weekend in La Cocotte!

"Slechts 1 probleempje gehad, nl. met het brandalarm: dat begon plots te piepen (geen alarm, gewoon signaal). Blijkbaar was er een probleem met 1 van de rookmelders. Na een controle vastgesteld dat er nergens brand was. We zijn er dan in geslaagd om het piepend geluid te doen stoppen. Maar missch toch best even na te kijken.
Verder is het heel jammer dat er in het huis en in de directe omgeving totaal geen GSM-ontvangst is, maar daar kan de eigenaar natuurlijk niets aan doen. Een internet-aansluiting zou een leuke extra zijn.

Score van 0-10 voor de groepsaccommodatie Maison La Cocotte:
   * Ontvangst/regeling sleutel:10/10
   * Netheid:7/10
   * Verzorgdheid: 6/10
   * Comfort:8/10
   * Faciliteiten: 8/10
   * Kindvriendelijk:6/10 (vooral de trappen in de leefruimte zijn gevaarlijk voor kleine kinderen, de speeltuin is dan weer zeer leuk bij mooi weer)
   * Privacy: 8/10
   * Ligging: 8/10
   * Prijs/kwaliteitsverhouding: 8/10

Algemeen zou ik 3,5 sterren geven aan de woning. Hier en daar is immers nog wat afwerking nodig, maar ook aan de stukken die reeds afgewerkt zijn zie je dat dit niet door professionals is gedaan. Heel positief is dat elke kamer een eigen badkamer heeft. Bedden en matrassen zijn van goede kwaliteit, hoofdkussens konden beter.

Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis:
  * Website: 10/10
  * Boekingsproces: 10/10
  * Betalingsproces: 10/10

Algemeen waren we zeer tevreden over Maison La Cocotte en de service van Le Pachis."

Het gezelschap Meert, Belgie. Oktober 2011.