Een prachtige vakantie in de Ardennen in de prachtige chalet Mon Rève!

"Wij hebben genoten van de aangename sfeer in de chalet, de mooie grote tuin die heel goed was onderhouden en echt volledig omheind. Onze honden konden echt geen gaatje vinden om te ontsnappen hoor. De omgeving is prachtig, we hadden natuurlijk ook enorm goed weer voor de tijd van het jaar. We hebben prachtige wandelingen kunnen maken (kaart afgehaald in het toeristisch centrum van Heure) en er is nog zo veel bos meer dat we nog willen ontdekken... Wat we wel heel spijtig vonden is dat er in Heure zoveel bossen privaat zijn : heel regelmatig sta je voor bordjes "Privaat - toegang verboden", vooral de bossen in de directe omgeving van de chalet zijn allemaal privé. Misschien toch een tip om mee te geven aan huurders dat ze hier heel goed op moeten letten : wij maakten de eerste dag een wandeling en kregen het aan de stok met een eigenaar. Hij dacht dat wij met opzet de bordjes hadden genegeerd. Na uitgelegd te hebben waar we het bos waren ingestapt, begreep de man dat er daar zelfs geen aanduiding Privaat was aangebracht en was zijn colère onder controle:)

Wij hebben door een ongelukkig toeval ook de eigenaars persoonlijk ontmoet : de satellietontvanger voor TV-Vlaanderen werkte niet en wij hebben uiteindelijk de eigenaars gecontacteerd. Deze zijn persoonlijk de box komen afhalen en gaan vervangen in Durbuy door een nieuwe. Heel vriendelijke mensen met enorme lieve kindjes !

U kan onderaan de scores vinden die wij toekennen aan elk van de rubrieken en een paar bemerkingen die nuttig kunnen zijn voor de toekomst.

Alleszins tot later en heel erg bedankt voor de goede service !

Score van 0-10 voor het vakantiehuis Mon Reve:

   * Ontvangst/systeem sleutel:        8
   * Netheid:                                9
   * Verzorgdheid:                        9
   * Comfort:                                8
   * Faciliteiten:                        8
   * Kindvriendelijk:                        9
   * Privacy:                                9
   * Ligging:                                8
   * Prijs/kwaliteitsverhouding:        9

Andere punten die kunnen toegevoegd of verbetert worden.

ONTVANGST :
De chalet is moeilijk te vinden 's avonds wanneer het donker is : er is geen huisnummer aangebracht op het hek of afsluiting en ook de naam Mon Rève is nergens te lezen. Enkel de dag nadien wanneer het licht was, konden we in heel kleine cijfertjes het nummertje 12 vinden naast de voordeur en de naam Rève. Maar dit is echt niet leesbaar van op straat en zeker niet in het donker.

COMFORT :
Er is slechts één 3-zit aanwezig in de living en een klein rieten zeteltje. Dit is niet voldoende wanneer je in de chalet verblijft met bvb. 5 of meer volwassenen. Wij hebben dan ook de 2-zit van op de verdieping naar beneden gebracht en in de living bijgeplaatst. Deze past trouwens perfect bij de 3-zit die daar staat. Dan hadden we plaats genoeg om te zitten (is vooral 's avonds belangrijk als iedereen gezellig bij mekaar is). Natuurlijk hebben wij alles weer netjes op zijn plaats teruggezet.

FACILITEITEN :
De badkamer beneden (waar ook de sauna is) heeft geen contactdoos. Het is dus onmogelijk om daar bvb. een haardroger te gebruiken of een electrisch verwarmingsapparaatje (er is daar geen verwarming voorzien)


Eindoordeel:        9

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 4 sterren

Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis:
  * Website:                9
  * Boekingsproces:        9
  * Betalingsproces:        9

Wij hebben tot nu altijd gereserveerd via grote organisaties. Wij waren dan ook aangenaam verrast door jullie persoonlijke aanpak en het enorme pakket aan info die we gekregen hebben, zowel van de chalet als van de omgeving.

Het gezelschap Nelis, Belgie. Oktober 2011.