Het is een zeer ruime, aangename, praktische vakantiewoning, heel interessant met kinderen.

"Ons verblijf is ons heel goed bevallen in vakantiewoning Le Tige .
De scores die wij geven voor
Ontvangst :9 --> We waren wat vroeger en de poetsvrouw was nog aanwezig en we vroegen of we de wagen daar al konden laten staan zodat we een wandeling in het bos konden maken en dat was geen probleem en ze was ook heel vriendelijk.
Netheid : 9
Verzorgdheid : 9
Comfort : 8
Faciliteiten : 8
Privacy : 10
Ligging : 8 het is gemakkelijk te bereiken ,je hebt er niet veel in de buurt maar dat was voor ons geen probleem aangezien wij verschillende uitstappen hadden gepland
Prijs / kwaliteitsverhouding :  8 Als je kijkt wat er allemaal in de prijs zit,zoals verbruik en opkuis e.d is dit een zeer schappelijke prijs

Eindoordeel : Het is een zeer ruime,aangename ,praktische woning, heel interessant met kinderen, ze hebben er veel speelruimte zoals binnen de speelkamer en een grote tuin met toestellen om te spelen, een aanrader voor grote gezinnen.

Wat betreft de website en de service van Le Pachis

Website : 9 veel uitleg en foto's wat betreft de woning ,veel uitleg over de omgeving waar je verblijft en welke dorpjes in de buurt zijn en wat je er zoal kan doen.
Boekingsproces : 9 de boeking is heel vlot verlopen ,we hebben heel snel antwoord gekregen op onze mail en alles is heel vlot verlopen.
Betalingsproces: 8

Als ik sterren moet geven over de woning dan geef ik 4/5"

De familie De Witte, Belgie. Juli 2011.