Het vakanitehuis is schitterend gelegen, fantastisch uitzicht, complete privacy en rustig

"Het vakantiehuis Le Tige is schitterend gelegen, fantastisch uitzicht, complete privacy en rustig (heel belangrijk voor ons).
Zeer grote tuin niet vergeten en nabij het bos.
De kamers en badkamers waren netjes, keuken en woonkamer ogen een beetje rommelig door de vele prullaria en souvenirs die er staan en hangen.
Keuken is prima uitgerust, alles is in overvloed aanwezig: keukengerei, bestek, servies enz...;
Toch een paar opmerkingen:
de speelkamer is een fantastisch idee, maar moet nodig een grondige schoonmaak en opruimbeurt, alle speelgoed door elkaar en slingert overal rond, ook op de grond.
Onze kleizoon Oskar is er niet veel geweest, het weer viel best mee en het is een echt buitenkind (zijn papa is zweeds), trampoline en beestjes in de tuin (meikevers bvb) waren veel interessanter.
Keuken is heel gezellig en groot, maar kan best een opknapbeurt gebruiken: kasten sluiten niet en overal is de verf afgebladderd.
Middelste schommel is stuk.

Misschien vermelden dat het huis niet geschikt is voor peuters en kleuters door de vele houten en stenen trappen en trapjes.
Verder was de boeking en betaling een contact absoluut ok.

Hadden alles bij elkaar een heel leuk en fijn week-end; Komen zeker terug (of in een ander van jullie huizen) en beveel het warm aan bij familie en vrienden.

Zijn zaterdag gaan eten in Au compte d'Harscamp in Rendeux. Zeer lekker maar spijtig is het personeel niet erg vriendelijk."

Het gezelschap Van De Velde, Nederland. Mei 2011.