We hebben ons reuze geamuseerd en vinden het huis/ligging/faciliteiten zeer goed.

"Score van 0-10 voor de vakantiewoning Le Tige:

    * Ontvangst/regeling sleutel: 10

    * Netheid: 6

    * Verzorgdheid: 8

    * Comfort: 10

    * Faciliteiten: 10

    * Privacy: 10

    * Ligging: 10

    * Prijs/kwaliteitsverhouding: 10

Eindoordeel: Normaal zou ik hier een 10 opgeven maar de netheid van de woning liet te wensen over dus geef ik een 8.

Wat betreft de netheid: in de handleiding van de woning staat dat de eindschoonmaak is inbegrepen, wat uiteraard prettig is voor de gasten. Ik wil niemand met de vinger wijzen maar het was niet proper.

Nu lijkt het misschien dat ik de puntjes op de i wil plaatsen en kritiek spui, dat is zeker niet waar maar ik stel me toch wel vragen bij die eindschoonmaak. De woning moet niet tiptop proper zijn, maar een grondige poetsbeurt zou wonderen verrichten. Het zou zonde zijn dat zulk een mooie woning zou verkommeren.

Nu ondanks al die “kleine” mankementjes hebben we ons reuze geamuseerd en vinden het huis/ligging/faciliteiten zeer goed. De kans is zeer groot dat we volgend jaar terug boeken. M.a.w. het is ons zeer goed bevallen.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? Als ze eens grondig wordt gepoets is het zeker een 5.

Scores van 1-10 en/of tips voor de service van Le Pachis zijn welkom:

   * Website: 10

   * Boekingsproces: 10

   * Betalingsproces: 10

   * Andere punten die de website, contact, boekingsproces kan verbeteren. Eventueel in de handleiding bij de woning volgende wijzigen: bij vaatwasser staat er…het programma N°2 is voldoende voor…… Maar op de vaatwasser zelf staan geen nummers, slechts cijfers (A tot E)."

Het gezelschap Steeman, Belgie. Juli 2011.