We er een fanntastisch weekendje opzitten

"Eerst en vooral hebben we er een fanntastisch weekendje opzitten, we hebben allen genoten van onze driedaagse en zijn weer klaar om er weer allen in te vliegen!!!

Score voor het vakantiehuis Le Refuge
ontvangst: 7/10, geen speciale opmerkingen
netheid: 6/10, het huisje was niet kraaknet, ook hier en daar kleine probleempjes, wc-bril zat los in toilet beneden, ovendeur hing niet stevig vast, krak in één van de twee koffiemachines, geen dweil aanwezig om water op te kuisen na een douche, bbq-rooster was ongelofelijk vuil, messen (grote) en scharen waren niet scherp, hoezen die op de bedden lagen waren vuil, ...
verzorgdheid: 6/10
comfort: 5/10, radio (cd-speler) werkte niet, wel hebben we een ander toestel ontvangen, biljarttafel was in droevige staat, saunafaciliteit was niet proper, anders weinig opmerkingen
faciliteiten: 6/10, huis, tuin en garage ok
privacy: 7/10 nergens last van!
ligging: 9/10, schitterende ligging, dicht bij barvaux, bomal en durbuy, ideale ligging!!!
prijs/kwaliteit: 6/10, de prijs vonden we iets te hoog voor hetgene we toch maar kregen, huisje ligt er wat afgeleefd bij, goede prijs denken wij 800euro!!!

Eindoordeel: we waren als groep in het begin wat ontgoocheld, voelden ons wat op kamp van vroeger, maar desondanks, geen moeilijke groep, hebben we ons fantastisch geamusserd!!! De Refuge krijgt van ons 2.5sterren!

Absolute aanraders voor groepen zijn durbuyadventure, daar voordien een dag gereserveerd via de combinaties, dit was een onvergetelijk avontuur, voor elk wat wils, zondag de markt in bomal, durbuy stad zelf leuk om eens een dagje te wandelen en zeker bezoek aan buxuspark, boekingsproces en betalingsproces moet er niets over gezegd worden, dit is ok!

Voor de rest misschien eens wat meer foto's op de website zetten!

Voor ons was dit een aangename trip"

Het gezelschap Baes, Belgie. juni 2012.