We hadden een zalig verblijf in het vakantiehuis L'Abbaye

"Gezien het zeer mooie weer hebben we vooral buiten geleefd en uitvoerig gebruik gemaakt van terras en tuin. De grote tuin was een genot voor de kinderen ; alsook de speeltuigen. Maar ook binnen kon de woning ons bekoren. Hieronder heb ik een aantal opmerkingen geformuleerd van ons gezelschap.
We hebben ook genoten van de streek (in de onmiddellijke buurt kan je zelfs een geo-cach zoeken en kom je -onverwacht- terecht op een historische site!)

Score van 0-10 voor het vakantiehuis L'Abbaye:
  * Ontvangst/regeling sleutel: 10
  * Netheid: 6 : de woning was vrij netjes, maar een echt minpunt was de oven(hebben we helaas niet kunnen gebruiken omdat die echt vuil was) ; daarnaast heeft het bubbelbad ook nood aan onderhoud : bij het gebruik kwamen er vuile sporen uit de gaten....
  * Verzorgdheid: 9
  * Comfort: 8 (een extra kastje of rek in de keuken om eigen voedingswaren te plaatsen zou niet misstaan!) ; wel genoeg ruimte zowel binnen als buiten. De ligzetels zijn ook veelvuldig gebruikt (al is het jammer dat niet iedereen tegelijkertijd dit kon doen)
  * Faciliteiten: 8 (pluspunt : voldoende bestek, glazen ed !)
  * Privacy: 7 (een gordijntje voor het raam in de bovenste badkamer is aangewezen. Wanneer de buren in hun tuin zitten en je wil 's avonds nog gebruik maken van deze badkamer, sta je letterlijk open en bloot !)
  * Ligging: 9
  * Prijs/kwaliteitsverhouding: 7

Eindoordeel: 7

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 2

Het gezelschap Maes, Belgie. April 2011.

Blog berichten: