Het is een heerlijke vakantiewoning om te ontspannen

"Score van 0-10 voor het vakantiehuis Au Coin:
* Ontvangst: een hele dikke negen. Alles is keurig uitgelegd. Behalve de TV, die bleek zeer veel mogelijkheden te hebben, daar waren wij niet van op de hoogte gebracht. Bij vertrek kwamen wij er achter dat er payTV op zat, (hopelijk dus niet per ongeluk gebruikt), mooie mogelijkheden ,maar wij hebben thuis geen systeem als dit, dus was gemiste kans.
* Netheid: het huis is keurig verzorgd, alles was goed schoon en netjes geplaatst, het was erg prettig dat er toiletpapier/schoonmaakmiddelen aanwezig waren bij binnenkomst een dikke negen
* Verzorgdheid:de inrichting is zorgvuldig gekozen en zeer rustgevend, erg goed verzorgd, alles is netjes onderhouden en aandachtig gekozen, een negen
* Comfort: prima meubels, ruim voldoende servies aanwezig, ik zou graag iets meer vinden waarin ik iets kan opbergen of bewaren qua voedsel, dus bijvoorbeeld opbergbakjes of vleesbakjes om etensrestjes/koekjes e.d. in te bewaren, ik vond dat er te weinig limonade/bier glazen aanwezig waren, de gewenste luxe was zeker aanwezig! Een negen.
* Faciliteiten: al het beloofde was er... informatie duidelijk en de faciliteiten prima. Echter de douches vond ik een minpunt, geen privacy met douchen, ondanks twee aanwezige douches, dit is te weinig als het huis voor negen mensen geschikt is. Ook bij de wastafels is geen privacy, dus indien privacy gewenst moet de hele badkamer op slot, dus kan niemand meer in de sauna/douche/ wastafels.... jammer. Jacuzzi was heerlijk, een afgedekte mogelijkheid om erin te zitten of in ieder geval je handdoek bij de hand te leggen zou lekker zijn, het regende immers ook. Een acht.
* Privacy: prima, buren niet aanwezig in ons geval. Negen.
* Ligging: het huis ligt prettig, uitzicht op treintje is lief, voelt in natuur, jammer van bouwvlakken en sobere begroeiing rond de woning, maar is keuze van eigenaar. Acht.
* Prijs/kwaliteitsverhouding: dat krijgt ook een acht, is veel geld, maar ik koop er zeker voldoende voor terug.

Eindoordeel:een acht en een half

Het is een heerlijke woning om te ontspannen en met meer gezinnen in te vertoeven, jonge kinderen hebben er geen plek vanwege de buitenruimte, je zal zeker ongelukken kunnen verwachten met de steile tuin en de steentjes. Als je elkaar niet zo goed kent is het sanitair ongeschikt, te weinig privacy. De woning is zeer geschikt om met meerdere mensen van een ontspannen vakantie te genieten als je houdt van rust, relaxen en wandelen.

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5), hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? de woning zou vier sterren moeten krijgen."

Het gezelschap Marcelis, Nederland. Februari 2011.

Blog berichten: