Ons weekend was super.

"Score van 0-10 op het vakantiehuis Le Hibou:
* Ontvangst: 9
* Netheid: 7
* Verzorgdheid: 8
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 8
* Privacy: 6
* Ligging: 8
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 7

Eindoordeel: 7.5


Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 3 sterren

Opmerking:
De woning is groot en tegelijk comfortabel. De aanwezigheid van de speelzaal en de ruime woonkamer is zeer positief. De keuken is ruim en goed uitgerust. De parkeermogelijkheden zijn meer dan voldoende en de grote tuin is vooral in de zomer een pluspunt. De bereikbaarheid is uitstekend. De aanwezigheid van een was- en droogautomaat is positief voor wie langer blijft dan 1 weekendje.
Toch zijn er aanzienlijke minpunten: één badkamer heeft uitkijk op een parking van een andere huurgelegenheid waarbij het raam niet geheel verduisterd kon worden. Bijgevolg: wanneer het buiten donker is en in de badkamer het licht brandt kunnen vreemden zomaar binnenkijken naar wie in de badkamer staat. Dit gebrek aan privacy werd allerminst gesmaakt.
De woning is bijzonder gevoelig voor condensatie: alle muren en vloeren waren vochtig en koud. In de keuken is onvoldoende verluchting wanneer je gebruik maakt van de vaatwasser waardoor de vloer continu vochtig blijft. Als je de dampkap gebruikt ter verluchting trek je meteen alle warmte buiten aangezien er geen scheidingsdeur is tussen de keuken en de woonkamer.
Het servies was helemaal niet proper en diende vooraf eerst manueel schoongemaakt te worden.
Eén toilet op de benedenverdieping lekt --> voortdurend vocht rond de toiletpot.

Vooropgemaakte bedden is een groot pluspunt, de prijs hiervoor is echter veel te hoog.

Bedankt voor de goede service en de snelle antwoorden."

De familie Cloostermans, Belgie. Janurari 2011.