Het vakantiehuisje was fantastisch!

"We hebben ons goed geamuseerd. Het was voor ons een echte verademing om in de ardenne te kunnen verblijven met onze honden. Alles was werkelijk voorzien.

Enige suggestie:
- de deuren kraken en klemmen een beetje.
- Een lijst met waar alles stond: glazen en borden in die bepaalde kasten. Ik had alles gezien in het begin en heb zoveel mogelijk terug op zijn plaats gezet. Maar de opruimers van zaterdagavond die wisten het niet zo goed.
- de poort van de tuin dicht te kunnen doen zonder op slot te draaien. Nu moesten we telkens zien voor de sleutel en hoe/ waar we die gingen leggen: we zaten met de honden en iemand in een rolstoel. Dus als wij weg waren en we hadden toevallig de sleutel nog mee, kon diegene met de rolstoel niet buiten want wij hadden de poort dicht gedaan ;0)
- van netheid kunnen we ehct niets aanmerken. Alleen wisten we niet zeker wat er reeds "gebroken" of "stuk" was en wat niet. Zoals vb het tafelkleed. Dat hebben we pas echt opgemerkt op zaterdagavond wanneer iedereen mee aan tafel ging zitten dat daar een stukje van kapot was. Maar ik heb het vermoeden dat dit reeds vele langer geweest moest zijn. Dus hebben we er geen extra mail meer voor gestuurd;
En klopt het dat je enkel vrt / canvas kunt krijgen van de belgische zenders? Voor ons geen probleem maar misschien handig om daar ook een kleine handleiding mee te geven.

Het was voor ons een fantastisch verblijf wat we zeker verder gaan aanraden aan andere. We hebben ons best gedaan om alles zo goed mogelijk op te ruimen.
Hieronder onze beoordeling:
Score van 0-10 op de volgende puntjes voor het vakantiehuis Casa del Perro:
* Ontvangst: 10 ( code was zeer makkelijk! )
* Netheid:10
* Verzorgdheid:10
* Comfort:10
* Faciliteiten:10 ( zeker genoeg douchemogelijkheden enzo, wij hadden nu wel iemand bij met een rolstoel maar we beseffen ook dat niet alles aangepast kan zijn. Bij jullie was het al makkelijk genoeg.
De mensen waren heel blij dat ze mee konden komen op weekend en dat de rolstoepatient overal tussenkon! )
* Privacy:10
* Ligging: 10 ( we kende de streek al een beetje, dus we konden alles goed vinden in Vielsalm. We hadden enkel een beetje pech met de jacht, maar daar kan het huisje niets aan doen -> bos aan de achterkant is prachtig!
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 8, misschien ietsjes aan de dure kant, maar wij als hondenliefhebbers hebben dat er zeker voor over!

Eindoordeel: Een ongelooflijk verblijf! ( zie maar naar de foto's die ik erbij gezet heb ;0)

Mochten de woningen een ster hebben (van 1 tot 5). Hoeveel sterren zou deze woning mogen hebben? 5 Alles was aanwezig !"

Het gezelschap Van Bladel, Belgie. November 2010.