Het was een gezellig weekend

"Positieve feedback zijn de netheid van het vakantiehuisje en de hoeveelheid aan bestek, borden etc. zodat je niet na elke maaltijd meteen moet afwassen. Verder de ruime zitgelegenheden, de trampoline buiten en de 2 ruime badkamers.
We hebben echter ook een heel aantal punten die niet zo goed waren:
- in de keuken zijn 2 stoelen kapot
- er was geen gebruiksaanwijzing te vinden voor de televisie
- het water dat boven uit het bubbelbad kwam stonk naar rioolwater en was ook bruin
- alhoewel het regende werd het hout voor de open haard pas bij aankomst van buiten (nat dus) gehaald. Als je weet dat er gasten komen, had dit ook al een paar dagen van te voren binnen gezet kunnen worden. Zo konden we de eerste avond de open haard niet aankrijgen.
- de verwarming was uit toen we kwamen. Dat vind ik hetzelfde als het voorgaande punt. Als je weet dat er gasten komen, moet je daar als verhuurder van te voren voor zorgen.
- en het ergste was het volgende: toen ik de eerste avond de deur achter me dichttrok van de slaapkamer van mijn kinderen merkte ik dat deze in het slot viel. Er was geen sleutel om de deur open te maken en het lukte pas na 15 minuten met een schaar om de deur weer open te krijgen. In die tijd zaten onze 2 kinderen van 5 en 7 jaar opgesloten in de kamer. U kunt wel begrijpen dat dit, zacht uitgedrukt, een erg vervelende situatie was!!
We hebben de verhuurdster geprobeerd het probleem uit te leggen maar omdat ons Frans niet al te best is was dit moeilijk. We zijn met haar naar de betreffende deur gegaan maar het leek of ze heb niet snapte of het niet ernst nam.

Al met al hadden we een gezellig weekend, maar we hadden voor de prijs wat meer zorgvuldigheid mogen verwachten.

Score van 0-10 voor het vakantiehuis L'Abbaye:

* Ontvangst: 5 (vanwege verwarming en hout)
* Netheid: 9
* Verzorgdheid: 8
* Comfort: 8
* Faciliteiten: 8
* Privacy: 10
* Ligging: 9
* Prijs/kwaliteitsverhouding: 6/7

Eindoordeel: 3 sterren"

Het gezelschap Bau, Nederlan-Duitsland. November 2010.

Blog berichten: